Selskaplokaler til konfirmasjon

Vårt selskapslokale Røylen ligger perfekt til ved Oslofjorden på Bygdøy - midt i hjertet av Bygdøynes. Norsk Maritimt Museum ligger vegg i vegg med Fram-museet og Kon-Tiki museet.

  • 1/5
  • Utsikt over fjorden, fra terrassen på Røylen.
    2/5
  • 3/5
  • 4/5
  • 5/5

Konfirmasjonsfeiring på Bygdøy

Norsk Maritimt Museum har flotte muligheter for konfirmasjoner i vårt selskapslokale Røylen. Selskapslokalet passer til feiring både på våren og høsten. Våre gjester kan velge fra vår samarbeidspartner TG Selskapsmat sin strålende meny, de har noen flotte Konfirmasjonspakker.  

Røylen gir med sin nydelige plassering ved Oslofjorden den perfekte rammen for å samle familie og venner til en hyggelig konfirmasjonsfeiring. I Røylen er det kapasitet til opptil 80 gjester på runde bord. Det er særlig den nydelige utsikten fra egen veranda det som gir en særdeles vakker ramme rundt feiringen av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet.

Leie
Leieprisen for bruk av Røylen til konfirmasjon er 9.900 NOK. Selskapslokalet har lerret og projektor og mikrofon til bruk ved taler om ønskelig. Dette er nyttig når man vil vise bilder av konfirmanten eller kanskje man skal ha en liten allsang og man trenger å vise frem en sangtekst?

Kulturelle innslag som løfter selskapet

Det er perfekt å starte markeringen med en omvisning i museet for gjestene. Vi tilbyr en skreddersydd omvisning, med fokus på "Førstereisen" - en ungdom som er på vei inn i voksenlivet. Omvisningen varer i ca. 45 minutter, og vi anbefaler at gruppene ikke er større en 30 personer. Prisen er 2.500 NOK per gruppe og gjelder omvisninger på lørdager og søndager i museet sin åpningstid.

Se våre lokaler i 360° visning:

Kontakt

Julia Rodum Hall