Hopp til hovedinnhold

Selskaplokaler til konfirmasjon

Vårt selskapslokale Røylen ligger perfekt til ved Oslofjorden på Bygdøy - midt i hjertet av Bygdøynes. Norsk Maritimt Museum ligger vegg i vegg med Fram-museet og Kon-Tiki museet.

  • 1/5
  • Utsikt over fjorden, fra terrassen på Røylen.
    2/5
  • 3/5
  • 4/5
  • 5/5

Konfirmasjonsfeiring på Bygdøy

Norsk Maritimt Museum har flotte muligheter for konfirmasjoner i vårt selskapslokale Røylen. Selskapslokalet passer til feiring både på våren og høsten. Våre gjester kan velge fra vår samarbeidspartner FoodOccasion sine flotte menyer. For pristilbud på servering kan FoodOccasion kontaktes på post@foodoccasion.no - Gjør oppmerksom på at det ikke er anledning til å leie lokalet uten servering og personale fra FoodOccasion. 

Røylen gir med sin nydelige plassering ved Oslofjorden den perfekte rammen for å samle familie og venner til en hyggelig konfirmasjonsfeiring. Kapasiteten i Røylen er maksimalt 80 sittende gjester, men passer perfekt til 30-60 gjester. Det er særlig den nydelige utsikten fra egen veranda som gir en særdeles vakker ramme rundt feiringen av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet.

Leie
Leieprisen for bruk av Røylen til konfirmasjon er kroner 12.900. 

Ved bestilling av konfirmasjon vil leieprisen faktureres forskudvis.  Skjer avbestillingen under 6 måneder før konfirmasjonen, vil inbetalt leie ikke bli refundert. 

Kulturelle innslag som løfter selskapet

Det er perfekt å starte markeringen med en omvisning i museet for gjestene. Vi tilbyr en skreddersydd omvisning, med fokus på "Førstereisen" - en ungdom som er på vei inn i voksenlivet. Omvisningen varer i ca. 45 minutter, og vi anbefaler at gruppene ikke er større en 30 personer. Prisen er 2.500 NOK per gruppe og gjelder omvisninger på lørdager og søndager i museet sin åpningstid.

Vi anbefaler dere å lese gjennom vår praktisk informasjon vedrørende leie. Her kan dere se våre betingelser og finne mer informasjon om leie hos oss.

Se våre lokaler i 360° visning:

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1