Selskaplokaler til konfirmasjon

Vårt selskapslokale Røylen ligger perfekt til ved Oslofjorden på Bygdøy - midt i hjertet av Bygdøynes. Norsk Maritimt Museum ligger vegg i vegg med Fram-museet og Kon-Tiki museet.

 • (Foto/Photo)
  1/5
  (Bilde 1 av 5)
 • Utsikt over fjorden, fra terrassen på Røylen. (Foto/Photo)
  2/5
  (Bilde 2 av 5)
 • (Foto/Photo)
  3/5
  (Bilde 3 av 5)
 • (Foto/Photo)
  4/5
  (Bilde 4 av 5)
 • (Foto/Photo)
  5/5
  (Bilde 5 av 5)

Konfirmasjonsfeiring på Bygdøy

Norsk Maritimt Museum har flotte muligheter for konfirmasjoner i vårt selskapslokale Røylen. Selskapslokalet passer til feiring både på våren og høsten. Våre gjester kan velge fra vår samarbeidspartner TG Selskapsmat sin strålende meny, de har noen flotte Konfirmasjonspakker.  

Røylen gir med sin nydelige plassering ved Oslofjorden den perfekte rammen for å samle familie og venner til en hyggelig konfirmasjonsfeiring.Kapasiteten i Røylen er normalt 80-90 sittende gjester. Antallet justeres etter gjeldende smittevernrestriksjoner.Det er særlig den nydelige utsikten fra egen veranda som gir en særdeles vakker ramme rundt feiringen av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet.

Leie
Leieprisen for bruk av Røylen til konfirmasjon er 9.900 NOK. Selskapslokalet har lerret og projektor og mikrofon til bruk ved taler om ønskelig. Dette er nyttig når man vil vise bilder av konfirmanten eller kanskje man skal ha en liten allsang og man trenger å vise frem en sangtekst?

Ved bestilling av konfirmasjon vil TG Selskapsmat fakturere et depositum på kroner 5,000,-  Skjer avbestillingen under 6 måneder før konfirmasjonen, vil depositumet ikke bli refundert. 

Kulturelle innslag som løfter selskapet

Det er perfekt å starte markeringen med en omvisning i museet for gjestene. Vi tilbyr en skreddersydd omvisning, med fokus på "Førstereisen" - en ungdom som er på vei inn i voksenlivet. Omvisningen varer i ca. 45 minutter, og vi anbefaler at gruppene ikke er større en 30 personer. Prisen er 2.500 NOK per gruppe og gjelder omvisninger på lørdager og søndager i museet sin åpningstid.

Vi anbefaler dere å lese gjennom vår praktisk informasjon vedrørende leie. Her kan dere se våre betingelser og finne mer informasjon om leie hos oss.

Se våre lokaler i 360° visning: