Velkommen til Kafe FJORD!

Legg et besøk innom vår koselige kafe ved fjorden!

Kafe Fjord er plassert ved hovedinngangen til Norsk Maritimt Museum og som navnet antyder ligger det rett ved siden av Oslofjorden, hvor du kan nytte den fantastisk utsikten utover mot Nakkholmen og Lindøya, eller innover mot Oslo og Akershus festning. Man behøver ikke inngangsbillett for å besøke kafeen.

Kafeen har tatt opp igjen museets opprinnelige uttrykk slik det var på 1960-tallet, med stein og tre materialer i hovedfokus. Den flotte plassen utenfor museets hovedinngang er tilbakeført med karakteristiske trekantheller, en form som er gjennomgående for hele Norsk Maritimt Museum. 

I Kafe Fjord kan du slappe av med en deilig kopp kaffe, eller noe kaldt å drikke. Kanskje frister det med et rekesmørbrød eller et deilig kakestykke. I disken finner du et variert utvalg med påsmurt brødmat, småretter, hjemmebakst, bakervarer og iskrem. I tillegg har vi et godt utvalg av varme og kalde drikker.

Kafe Fjord er åpen mandag til søndag fra klokken 10.30 - 17.00 i høysesong 1. mai til 30. september. Og fra klokken 11.00 - 16.00 i lavsesong 1. oktober til 30. april. 

Kontaktinformasjon

Ønsker du å reservere bord eller bestille servering i kafeen? Kontakt oss på: