Velkommen til våre spisesteder!

Legg et besøk innom våre koselige kafeer ved fjorden!

  • Tallerken med fiskesuppe og glass med hvitvin på bord Kafeen i bakgrunnen.
    Beate Kjørslevik / Norsk Maritimt Museum

Kafe Fjord

Kafe Fjord er plassert rett innenfor inngangen til Norsk Maritimt Museum og som navnet antyder ligger det rett ved siden av Oslofjorden. Kafeen ligger under et minutts gange fra fjorden, hvor du kan nytte den fantastisk utsikten utover Oslofjorden eller innover mot Oslo og Akershus festning. Man behøver ikke inngangsbillett for å besøke kafeen.

Kafeen har tatt opp igjen museets opprinnelige utrykk slik det var på 1960-tallet, med stein og tre materialer i hovedfokus. Den flotte uteplassen utenfor museets hovedinngang er tilbakeført med karakteristiske trekantheller, en form som er gjennomgående for hele Norsk Maritimt Museum. 

I Kafe Fjord kan du slappe av med en deilig kopp kaffe, spise en god rekebagett, eller nytte en herlig fiskesuppe. Vi har påsmurt, småretter, hjemmebakts, bakervarer og iskrem. I tillegg til dette har vi et godt utvalg med varme og kalde drikker.

Kafe Fjord er åpen mandag til søndag fra klokken 10.30 - 17.00 i høysesong 1. mai til 30. september. Og fra klokken 11.00 - 16.00 i lavsesong 1. oktober til 30. april. 


Fjordterrassen

Fjordterrassen er Norsk Maritimt Museum sin utendørskafe. Kafeen er lokalisert litt bortenfor museets hovedinngang, rett ved siden av Oslofjorden. Fjordterrassen tilbyr et utvalg av lett varmmat, småretter, kald drikke og iskrem. 

Fjordterrassen er stengt hele vintersesongen

Kontaktinformasjon

Ønsker du å reservere bord eller bestille servering i kafeen? Kontakt oss på: