Velkommen til Kafé FJORD

Legg et besøk innom vår koselige kafé ved fjorden, når du besøker våre utstillinger eller når du tar en spasertur på Bygdøynes!

 • Utsikt fra Kafe Fjord med plante i midten (Foto/Photo)
  1/3
  Norsk Maritimt Museum (Bilde 1 av 3)
 • Lunsjrett på tellerken med utsikt mot Fyrtårnet og sjøen i bakgrunnen (Foto/Photo)
  2/3
  (Bilde 2 av 3)
 • (Foto/Photo)
  3/3
  (Bilde 3 av 3)

Kafé Fjord er plassert ved hovedinngangen til Norsk Maritimt Museum og som navnet antyder ligger det rett ved siden av Oslofjorden, hvor du kan nytte den fantastisk utsikten utover mot Nakkholmen og Lindøya, eller innover mot Oslo og Akershus festning. Man behøver ikke inngangsbillett for å besøke kafeen.

Vakker og prisbelønnet arkitektur
Kafeen har tatt opp igjen museets opprinnelige uttrykk slik det var på 1960-tallet, med stein og tre materialer i hovedfokus. Den flotte plassen utenfor museets hovedinngang er tilbakeført med karakteristiske trekantheller, en form som er gjennomgående for hele Norsk Maritimt Museum.Når det nærmer seg sommeren blir denne plassen til en lekker blomstrende oase der du kan sitte og nyte den gode maten og den nydelige utsikten.  

 • Lunsjrett på tellerken med utsikt mot Fyrtårnet og sjøen i bakgrunnen (Foto/Photo)

Hos oss kan du velge fra et utvalg lekre lunsj- og middagsretter. I Kafe Fjord kan du slappe av med en deilig kopp kaffe, eller noe kaldt å drikke. Kanskje frister det med dagens ferske suppe eller dagens fisketallerken? Hva med et høyt rekesmørbrød eller et deilig kakestykke? I disken finner du et variert utvalg med påsmurt brødmat, småretter, hjemmebakst, bakervarer og iskrem. I tillegg har vi et godt utvalg av varme og kalde drikker.

Kaféen er åpen hver dag kl. 10:00 - 17:00.

Kontaktinformasjon

Ønsker du å reservere bord eller bestille servering i kafeen? Kontakt oss på: