- 1/1
Seminaroppsett Røylen Norsk Maritimt Museum/Beate Kjørslevik
Priser, konferanse og seminar
Leieprisen inkluderer bruk av lokalet Røylen, Triton, rigging av bord og stoler, damaskduker, damaskservietter, servise, elektriske telys, samt vask av lokalene.
- Kveldsarrangement etter seminar: 8000,-
- Kostnadene fra FoodOccasion kommer i tillegg.
- Se under for priser på konferansepakke 1 og 2.
Endelig antall deltakere må være meldt til oss senest én uke før arrangementet. Vi fakturer for det antallet vi har mottatt bestilling på. Hvis vi kun har fått et ca. antall deltakere, fakturerer vi for det høyeste oppgitte antallet.
Vi gjør oppmerksom på at vi holder stengt for utleie hele juli måned.
Konferansepakke 1
Konferansepakke 1 koster 950,- pr. pers. og du må bestille for minimum 20 pers.
Konferansepakke 1 inkluderer:
- Kaffe/te og vann gjennom dagen
- Energibar ved ankomst.
- Lunsjbuffet: Enten vegansk lapskaus med flatbrød og tyttebær, eller gratinert fisk (sesongens hvite) med hertuginnepotet og skalldyrsmør, eller braisert høyrygg av storfe med potetstappe. Lunsj serveres med mineralvann.
- Fruktfat servert på ettermiddagen.
Konferansepakke 2
Konferansepakke 2 koster 1075,- pr. pers, og du må bestille for minimun 20 pers.
Konferansepakke 2 inkluderer:
- Kaffe/te og vann gjennom dagen.
- Energibar og hveteboller ved ankomst.
- Lunsjbuffet: Enten ørret med potetsalat, sesongens grønnsaker og estragonmajones (kald) eller jegergryte med brunost, tyttebær og potetstappe. Lunsj serveres med mineralvann.
- Wienerstang og fruktfat, servert på ettermiddagen.
Vi kan også tilby frokostbuffet, mot et tillegg i prisen. Frokost koster 165,- pr. pers og inkluderer:
- Rundstykker
- Ost, skinke, salami, syltetøy,
- Yoghurt med granola og syltetøy.
- Frukt
- Appelsin- og eplejuice
Kontakt oss for visning eller avtale
Ta kontakt med oss på e-post, telefon, eller fyll inn skjemaet og send en forespørsel direkte.