Seminar, kurs, konferanse og møtelokale i Oslo

Ha deres arrangement i maritime omgivelser på Røylen

 • Seminaroppsett Røylen
  1/2
  Norsk Maritimt Museum/Beate Kjørslevik
 • Uteområde med bord og stoler til venstre, utsikt over fjorden til høyre, i bakgrunnen Color Line-ferga.
  2/2

Skal dere arrangere møte, kurs, konferanse eller seminar og ønsker å gi deres ansatte eller besøkende en hyggelig dag i vakre omgivelser? 


Vårt lokale Røylen har god kapasitet til å avholde seminarer, møter, kurs og konferanser. Dere får en av de beste utsiktene som finnes over Oslofjorden og Oslo. Vi har moderne AV-utsyr med lerret, projektor og lyd. 

Lokale  vårt - Røylen har egen inngang, noe som gjør det enkelt å komme til vårt lokale. Det er også eget område for lunsj bespisning, samt at man har tilgang til vår flotte balkong med utsikt over Oslo og Oslofjorden.

I våre seminarpakker følger det med kaffe/te gjennom hele dagen. Frukt ved ankomst, lunsj og mineralvann, samt noe søtt til ettermiddagspausen. Lunsj serveres som buffe i Triton, hvor man sitter ved runde bord med hvite dukker. 

Hos oss er det også enkelt å kombinere et møte eller seminar med en kulturell opplevelse i museets utstillinger. 


Vi har 4 forskjellige bordoppsett som vi tilbyr ved seminarer, konferanser, møter og kurs:

 • ​Gruppebord (4 personer pr. bord) - Inntil 48 personer.
 • Klasserom (2 personer pr. bord).
 • Kinooppsett - Inntil 100 personer som er kapasiteten i Røylen.
 • Cabaret - oppsett (6 personer pr. bord) - Inntil 60 personer.


Ved seminar hos oss, kan dere velge et av følgende lunsj alternativer:

 • Kyllinggryte med ris, salat og brød
 • Lasagne med salat og brød
 • Oksegryte med ris, salat og brød.
 • Assorterte wraps/bagetter (serveres som kald mat/fingermat).​


Vi har det du trenger for et vellykket møte!

Pris for seminarpakke, kroner 750,- pr. person


Omvisning i museets utstillinger:​

For leietakere i våre lokaler tilbyr vi rimelige omvisninger i våre utstillinger. Vi kan tilby generelle omvisninger eller kan også tematisere omvisningen til deres behov. 
Prisen er kroner 1500,- pr. gruppe, innenfor museets åpningstider. Ved omvisninger utenfor museets åpningstider koster det kroner 2500,- pr. gruppe.  Vi anbefaler ikke mer en 30 personer pr. gruppe.  

Middag etter seminaret?

Hvis dere ønsker å ha middag i lokalene etter seminaret, er dette fult mulig hos oss. Vår samarbeidspartner TG Selskapsmat tar seg av alle kveldsarrangementer hos oss. Se TG Selskapsmat sine nettsider for priser og betingelser.​

Vi tar kun kroner 4000,- i leie, ved eventuelle kveldsarrangement etter seminar. Kostnadene fra TG Selskapsmat kommer utenom.

Ofte stilte spørsmål om kurs, seminarer, konferanser og møter:


Hva er inkludert i seminarpakken?

Når dere har seminar hos oss er rigg av lokalet, bruk av AV utstyr, kaffe/te gjennom dagen, lunsj med mineralvann, samt kake til ettermiddagspausen. Dere har også tilgang til eget område for lunsj bespisning, samt at bord blir dekket opp til lunsj. Vask av lokalene tar selvfølgelig vi oss av. Museet har gratis wifi som alle kan benytte seg av.

Hva er ikke inkludert i seminarpakken?

Dere må selv ha med laptop (med HDMI) for eventuell presentasjoner på projektor, og dere må printe ut eventuelle papirer i forkant da det ikke er tilgang på printer i lokalet. 

Hvordan gjør man det med matallergier? 

Vi må ha tilsendt alle eventuelle allergier minimum en uke før ankomst​ - vi lager alternativ mat for de som har behov for det. 

Kan vi ta med egen mat eller drikke?

Nei, det er ikke tillatt med egen mat eller drikke.

Når må dere vite endelig antall?

Endelig antall deltagere må være meldt til oss seinest en uke før ankomst. Vi fakturer for det antallet vi har mottatt bestilling på. Hvis vi har fått ca. antall fakturerer vi for det høyeste oppgitte antallet - hvis vi ikke mottar nøyaktig antall en uke i forkant.​

Hvor lenge har vi lokalet og hvor lenge kan vi holde på?

Seminarer går vanligvis fra 09.00 - 16.00, men vi er selvsagt fleksible innenfor akseptable rammer. 

Hvis vi ønsker å arrangere middag på kvelden, må vi forlatte lokalet?

Ja, vi behøver ca. 1 - 1,5 time for å rigge om lokalet. Da passer det fint med en omvisning på et av museene i området. Man kan da ta en omvisning ved Norsk Maritimt Musen, Fram Museet eller Kon-Tiki Museet. Alle museene er under fem minutter å gå fra Røylen. Etter omvisningen kan man nytte en ​aperitiff i Triton, mens man venter på maten. Avtal detaljene med TG Selskapsmat i planleggingsfasen. 

Hvor lenge kan vi holde på ved kveldsarrangement med TG Selskapsmat?

Gjestene må avslutte kvelden i Røylen, klokken 02:30 og alle gjestene må være ute senest klokken 03.00 om natten. Avtal tidsrammer med TG Selskapsmat i planleggingsfasen. 

Hvordan er det med parkering?

Det er kommunal og privat parkering på området. Ledige parkeringsplasser utenfor utleielokalet kan benyttes av leietaker på leiedatoen (gjelder ikke reserverte plasser).

Hvordan er transporten inn til sentrum på kveldstid?

Det går busser fra holdeplassen Fredriksborg tilbake til sentrum etter kl 19:00, Dette ligger ca. 10 min. gange fra museet. Siste buss går fra Fredriksborg mot sentrum kl. 00:16 på hverdager. Nattbuss frekventerer også fredag og lørdag hvert 30. minutt. Skøyen stasjon ligger ca. 5 minutter unna med bil.

Kontaktinformasjon

Vegard Litangen