Hopp til hovedinnhold

Kurs, konferanse og seminar

Legg arrangementet til maritime omgivelser på Røylen

Skal dere arrangere møte, kurs, konferanse eller seminar og ønsker å gi deres ansatte eller besøkende en hyggelig dag i vakre omgivelser?


Vårt lokale Røylen har god kapasitet til møter, kurs, konferanser og seminarer. Dere får en av de beste utsiktene som finnes over Oslo og Oslofjorden fra lokalets veranda, og vi har AV-utstyr med lerret, projektor og lydanlegg. Lokalet har egen inngang for enkel adkomst samt eget lunsjområde i lokalet Triton.

I våre seminarpakker medfølger kaffe/te gjennom hele dagen, frukt ved ankomst, lunsj med mineralvann, samt noe søtt til ettermiddagspausen.

Hos oss er det også enkelt å kombinere et møte eller seminar med en kulturell opplevelse i museets utstillinger.

Vi har flere forskjellige bordoppsett dere kan velge mellom og nydelige alternativer av varm mat til lunsj.

Vi har alt dere trenger for et vellykket møte!

Pris for seminarpakke - kroner 895,- pr. person.

​Minimumsantallet ved seminarpakke er 20 personer - gruppen kan være færre personer, men det faktureres for 20 personer.

Endelig antall deltakere må være meldt til oss senest én uke før arrangementet. Vi fakturer for det antallet vi har mottatt bestilling på. Hvis vi kun har fått et ca. antall deltakere, fakturerer vi for det høyeste oppgitte antallet.

Omvisning i museets utstillinger:​

For leietakere i våre lokaler tilbyr vi rimelige omvisninger i våre utstillinger. Vi kan tilby generelle omvisninger, eller tematiserte omvisninger etter ønsker og behov. 
Prisen er kroner 1500,- pr. gruppe innenfor museets åpningstider. Ved omvisninger utenfor museets åpningstider er prisen kroner 2500,- pr. gruppe. Vi anbefaler ikke mer enn 30 personer pr. gruppe.

Middag etter seminaret?

Hvis dere ønsker å ha middag i lokalene etter seminaret, er dette fullt mulig.
Vår samarbeidspartner FoodOccasion tar seg av alle kveldsarrangementer hos oss. 

Vi tar kun kroner 7500,- i lokal leie ved kveldsarrangement etter seminar.
Kostnadene fra FoodOccasion kommer i tillegg.

Kontaktinformasjon
Museum24:Portal - 2024.05.16
Grunnstilsett-versjon: 1