Firmafest i maritime omgivelser

Vårt lokale Røylen ved Norsk Maritimt Museum byr på nærhet til sjøen og en av Oslos flotteste fjordutsikter. Lokalisert på Bygdøy er Røylen lett tilgjengelig fra Oslo sentrum.

 • (Foto/Photo)
  1/6
  (Bilde 1 av 6)
 • (Foto/Photo)
  2/6
  (Bilde 2 av 6)
 • (Foto/Photo)
  3/6
  (Bilde 3 av 6)
 • (Foto/Photo)
  4/6
  (Bilde 4 av 6)
 • (Foto/Photo)
  5/6
  (Bilde 5 av 6)
 • (Foto/Photo)
  6/6
  (Bilde 6 av 6)

Firmafest på Røylen

Vårt lokale Røylen ligger på østsiden av museets tak og gir en perfekt atmosfære for både firmafester, sommerfester og julebord. Sommer som vinter kan man stå på verandaen og nyte sjøbrisen, nippe til noe godt i glasset og nyte fjordutsikten. Hold en alletiders firmafest i vårt lokale Røylen og skap gode minner for de ansatte! Et selskap hos oss gir medarbeiderne en uforglemmelig aften med en unik utsikt.

Servering

Vår samarbeidspartner TG Selskapsmat har eksklusive Festpakkene, og smakfull Grillepakker som inkluderer alt gjestene forventer. Kapasiteten i Røylen er 80 sittende gjester ved runde bord. Gjør oppmerksom på at det må være personale fra TG Selskapsmat tilstede under hele arrangementet. Det er ikke anledning til å leie Røylen uten servering, og det er ikke tillatt med noen former for medbrakt. 

Leiepris

Leiepris ved firmafest på Røylen er 14.900 NOK. Dette inkluderer bruk av lokalet Triton, rigging av bord og stoler, damaskduker, damaskservietter, servise, lysestaker, stearinlys samt vask av lokalene.

Ved eventuell avbestilling, vennligst vær oppmerksom på TG Selskapsmat sine avbestillingsvilkår.

Vi gjør oppmerksom på at vi holder stengt for utleie hele juli måned.

Vi anbefaler dere å lese gjennom vår praktisk informasjon vedrørende leie. Her kan dere se våre betingelser og finne mer informasjon om leie hos oss.

Se våre lokaler i 360° visning: