Firmafest i maritime omgivelser

Vårt lokale Røylen ved Norsk Maritimt Museum byr på nærhet til sjøen og en av Oslos flotteste fjordutsikt. Lokalisert på Bygdøy er Røylen lett tilgjengelig fra Oslo sentrum.

Firmafest på Røylen

  • Hyggelig stemning på terrassen
    Hyggelig stemning på terrassen Norsk Maritimt Museum


Vårt lokale Røylen ligger på østsiden av museets tak og gir en perfekt atmosfære for både firmafester, sommerfester og julebord. Sommer som vinter kan man stå på verandaen og nyte sjøbrisen, nipper til noe godt i glasset og nyte utsikten over fjorden. Skap en vellykket firmafest i vårt lokale Røylen og skap gode minner for de ansatte! Et selskap hos oss gir medarbeiderne en uforglemmelig aften med en unik utsikt. 

Servering

De eksklusive festpakkene fra TG Selskapsmat inkluderer alt gjestene forventer. Røylen har en kapasitet på 80 personer ved runde bord til sittende bespisning. 

Leiepris

Leiepris ved firmafest på Røylen er 14 900 NOK. Dette inkluderer bruk av Triton, rigging av bord og stoler, damaskduker, damaskservietter, servise, lysestaker, stearinlys samt vask av lokaler. 

Vi gjør oppmerksom på at vi holder stengt for utleie hele juli måned.


Ofte stilte spørsmål om firmafester

Hvor lenge i forkant bør man booke lokalet?

Ved firmafester er det lurt å booke en stund i forveien, litt avhengig av når på året dere skal arrangere festen. Enkelte populære perioder på sommeren og før jul kan være booket lang tid i forveien, så det gjelder å planlegge. Ta kontakt for å høre om deres ønskede dato er ledig! ​

Booking av lokalet

Når dere har funnet dato for festen, skriver vi kontrakt. Vi sender ut en faktura på hele leiebeløpet i forkant som forhåndsbetaling. Dersom  avbestilling skjer mindre enn 2 måneder før avvikling, refunderes ikke leiebeløpet.

Kan vi ha leker og aktiviteter utendørs på Bygdøynes?

Ja, man kan ha aktiviteter utendørs på Bygdøynes i forkant av festen. Men man være innforstått med at Bygdøynes er et åpent friområde og tilgjengelig for alle. Det må vises hensyn til andre besøkende. 

Hva er inkludert i leiebeløpet?

Når dere leier lokale hos oss er rigg, hvite damaskduker, damaskservietter, hvite lys og lysestaker inkludert. Dere får tilgang til salen Triton som har egen terrasse på sørsiden. Salen er meget godt egnet til mottakelse med velkomstdrink, og til kaffe og kaker seinere på kvelden. Det er gratis trådløst nettverk i hele huset. Projektor, lerret og lydanlegg finnes i lokalet og er inkludert i leien. Vasken etterpå tar vi oss av.

Hva er ikke inkludert i leieprisen?

Blomsterdekorasjoner på bordene er ikke inkludert. TG Selskapsmat kan være behjelpelige med dette, eller du kan bestille hos din egen blomsterleverandør med levering til museet. Du kan også ta med egne blomster om du ønsker det. Da må dekorasjonene være klargjort slik at de kan settes rett på bordet.

NB! Dere må selv ta med vaser/beholdere for blomsterdekorasjonene.

Kan vi ta med egen mat eller drikke?

Nei, det er ikke tillatt med egen mat eller drikke. All mat og drikke må kjøpes gjennom TG Selskapsmat. 

Hvor lenge har vi lokalet og hvor kan festen holde på?

Dere får lokalet på selve dagen dere leier. Hvis dere ønsker å levere pynt i forkant gjøres det avtale om dette. vi kan også avtale hvor pynt skal stå i forkant. Gjestene må avslutte kvelden i Røylen, klokken 02:30 og alle gjestene må være ute senest klokken 03.00 om natten. Avtal tidsrammer med TG Selskapsmat i planleggingsfasen.

Har dere musikkanlegg som vi kan bruke?

Ja, vi kan sette opp musikkanlegg i Røylen med to høyttalere om dere ønsker det. Dette er inkludert i prisen. Kan koples til med jack-kopling.

Hvordan gjør man det med bar og drikke etter maten?

Firmaet kan velge å betale all drikke for gjestene som faktureres etter forbruk. Gjestene kan også betale for drikke selv da vi har løsninger for kortbetaling. Vi kan også legge ut bonger, der firmaet dekker et antall bonger og deretter betaler gjestene sin egen drikke. 

Hvordan er transporten inn til sentrum på kveldstid?

Det går busser fra holdeplassen Fredriksborg tilbake til sentrum etter kl 19:00, Dette ligger ca. 10 min. gange fra museet. Siste buss går fra Fredriksborg mot sentrum kl. 00:16 på hverdager. Nattbuss frekventerer også fredag og lørdag hvert 30. minutt. Skøyen stasjon ligger ca. 5 minutter unna med bil.

Kan man bestille båt?

Ja det kan man.Vi kan, sammen med vår samarbeidspartner Båtservice Sightseeing AS - tilby leie av sightseeingbåt, fra midten av april til midten av oktober. Båten har en kapasitet på maks 100 personer, noe som er helt ypperlig for dere ettersom Røylen har en kapasitet på 80 personer. Båten kan hente dere på kaien ved Bygdøynes senest klokken 01.30. For en tur fra Bygdøynes til Rådhuset før midnatt koster det 12 990 NOK. Etter midnatt påbeløper det et nattillegg på 1680 NOK pr. påbegynte time. For priser ved transport til andre steder, er det bare å ta kontakt for et pristilbud.

For en båt som henter dere ved Rådhuskaien, leverer på Bygdøynes og seinere frakter dere tilbake inn igjen til Rådhuset etter bryllupsfesten er prisen 19 500 NOK før midnatt. Hvis dere ønsker henting etter midnatt, påbeløper det et nattillegg på 1680 NOK pr. påbegynte time.

Kan vi parkere på Bygdøynes?

Det er kommunal og privat parkering på området. Ledige parkeringsplasser utenfor utleielokalet kan benyttes av leietaker på leiedatoen (gjelder ikke reserverte plasser).

Kontakt

Vegard Litangen