Firmamiddag i Oslo, med en unik utsikt over Oslofjorden

Har dere lyst til å imponere kunder eller ansatte med en bedre middag, akkompagnert av en av Oslos flotteste fjordutsikter? Røylen ved Norsk Maritimt Museum byr på en unik utsikt fra vakre Bygdøynes, og ligger kun få minutter unna Oslo sentrum.

 • (Foto/Photo)
  1/8
  (Bilde 1 av 8)
 • (Foto/Photo)
  2/8
  (Bilde 2 av 8)
 • (Foto/Photo)
  3/8
  (Bilde 3 av 8)
 • (Foto/Photo)
  4/8
  (Bilde 4 av 8)
 • (Foto/Photo)
  5/8
  (Bilde 5 av 8)
 • (Foto/Photo)
  6/8
  (Bilde 6 av 8)
 • (Foto/Photo)
  7/8
  (Bilde 7 av 8)
 • (Foto/Photo)
  8/8
  (Bilde 8 av 8)

Firmamiddag på Røylen

Å arrangere firmamiddag er ofte krevende. Dere trenger et lokale som gjør at dere skiller dere ut, og som gir gjestene en minneverdig opplevelse. Den unike utsikten fra Røylen kombinert med TG Selskapsmat sine fortreffelige menyer vil komme til å imponere deres kunder og samarbeidspartnere. Firmamiddager kan brukes til å samle viktige støttespillere, bringe dem tettere sammen og skape et hyggeligere og mer produktivt arbeidsmiljø. Dessuten kan fornøyde kunder og ansatte inspirere til nytenkning, og føre til bedre økonomiske rammer og økte muligheter til inntjening.

Servering

De eksklusive festpakkene fra TG Selskapsmat inkluderer alt dere og deres kunder forventer. Dere kan starte med en aperitiff ved ankomst i lokalet Triton, som har en egen terrasse. Deretter kan dere gå samlet opp til Røylen, der middagen serveres. Vår dyktige hovmester holder orden på tiden, slik at alt går etter planen! Hvis dere ønsker bar med fest og dans senere på kvelden, kan vi arrangere det og. Da kan dere nyte kaffe og avec med deres gjester på Triton, mens det rigges om på Røylen.

Leiepris

Leiepris ved firmamiddag på Røylen er 14.900 NOK. Dette inkluderer bruk av mottakelsesrommet Triton, rigging av bord og stoler, damaskduker og -servietter, servise, lysestaker, stearinlys, vask av lokaler, med mer.

Ved eventuell avbestilling, vennligst vær oppmerksom på TG Selskapsmat sine avbestillingsvilkår.

Vi gjør oppmerksom på at vi holder stengt for utleie hele juli måned.

Se våre lokaler i 360° visning: