Dåp eller navnefest på Bygdøynes

Vårt selskapslokale Røylen ligger perfekt til på taket av Norsk Maritimt Museum på Bygdøy. Her kan dere feire livets store og små begivenheter, samtidig som dere nyter en unik utsikt over Oslofjorden. Norsk Maritimt Museum befinner seg i hjertet av Bygdøynes, rett ved siden av Frammuseet og Kon-Tiki Museet.

 • Dåpsbilde (Foto/Photo)
  1/6
  Lise Luna Holmkvist (Bilde 1 av 6)
 • (Foto/Photo)
  2/6
  (Bilde 2 av 6)
 • (Foto/Photo)
  3/6
  (Bilde 3 av 6)
 • (Foto/Photo)
  4/6
  (Bilde 4 av 6)
 • (Foto/Photo)
  5/6
  (Bilde 5 av 6)
 • (Foto/Photo)
  6/6
  (Bilde 6 av 6)

Navnefest eller dåpsfeiring

Norsk Maritimt Museum har gode muligheter for dåpsfeiringer og feiringer av navnedager. Vårt flotte selskapslokale Røylen er godt egnet til feiringer hele året. 

Servering
Våre gjester kan velge fra vår samarbeidspartner TG Selskapsmat sin flotte meny. De har utsøkt servering og pakker som passer perfekt til dåpsfeiringen.

Røylen setter den perfekte rammen for å samle familie og venner til en hyggelig feiring, og den unike utsikten over Oslofjorden kan nytes fra lokalets tilhørende veranda. Kapasiteten i Røylen er normalt 80-90 sittende gjester. Antallet justeres etter gjeldende smittevernrestriksjoner.

Leie
Leieprisen for bruk av Røylen til dåpsfeiring er 9.900 NOK. Lerret og projektor er inkludert i prisen, og utstyret er godt egnet til å vise film, bilder eller kanskje sangtekster til allsang.

Ved avbestilling av dåp, med mindre en 3 måneder til arrangementsdato vil TG Selskapsmat fakturere et gebyr på kroner 3,000,- 

Kulturelle innslag
Om ønskelig kan vi tilby omvisninger i museet med en varighet på ca. 45 minutter. Vi tilbyr omvisninger til 2.500 NOK per gruppe i helgene. Prisene gjelder innenfor museets åpningstider, og vi anbefaler at hver enkelt gruppe ikke overstiger 30 personer.

Vi anbefaler dere å lese gjennom vår praktisk informasjon vedrørende leie. Her kan dere se våre betingelser og finne mer informasjon om leie hos oss.

Se våre lokaler i 360° visning: