Bryllup på Maritimt Museum

Ønsker du å arrangere din bryllupsfest i unike omgivelser ved sjøkanten? Da er Bygdøynes stedet for deg.

 • (Foto/Photo)
  1/7
  (Bilde 1 av 7)
 • (Foto/Photo)
  2/7
  (Bilde 2 av 7)
 • Røylen selskapslokale på Bygdøy (Foto/Photo)
  3/7
  (Bilde 3 av 7)
 • (Foto/Photo)
  4/7
  (Bilde 4 av 7)
 • (Foto/Photo)
  5/7
  (Bilde 5 av 7)
 • (Foto/Photo)
  6/7
  (Bilde 6 av 7)
 • (Foto/Photo)
  7/7
  (Bilde 7 av 7)

Røylen - selskapslokale med utsikt

La vårt flotte lokale Røylen, sette rammen for bryllupsfesten! Røylen ligger på museets tak og kan skilte med en av Oslos beste fjordutsikter. Her har man eksklusiv bruk av lokalene med en tilhørende privat veranda som byr på en unik utsikt over Oslofjorden. 

Servering

De eksklusive bryllupspakkene fra TG Selskapsmat inkluderer alt dere og deres gjester forventer. Vi starter med en aperitiff ved ankomst i lokalet Triton, som har egen terrasse. Deretter går gjestene opp til Røylen der middagen serveres. Vår dyktige hovmester holder orden på kjøreplanen i samarbeid med toastmaster, slik at alt går etter planen! Når det er tid for bryllupskake, kaffe og avec beveger man seg ned på Triton, mens det rigges om til bar, fest og dans på Røylen. 

Se her for TG Selskapsmat sine bryllupspakker. 

 • (Foto/Photo)
  1/1

Leie
Leiepris ved bryllupsfeiring på Røylen er 14.900 NOK. Dette inkluderer bruk av mottakelsesrommet Triton, rigging av bord og stoler, damaskduker, damaskservietter, servise, lysestaker, stearinlys, vask av lokaler, med mer. 

Vi gjør oppmerksom på at vi holder stengt for utleie hele juli måned.

Ved bestilling av bryllup vil TG Selskapsmat fakturere et depositum på kroner 10,000,-  Skjer avbestillingen under 12 måneder før bryllupet, vil depositumet ikke bli refundert. Merk at særskilte avbestillingsregler gjelder i forhold til den pågående koronakrisen.

Vi anbefaler dere å lese gjennom vår praktisk informasjon vedrørende leie. Her kan dere se våre betingelser og finne mer informasjon om leie hos oss.

Se våre lokaler i 360° visning: