Bryllup på Maritimt Museum

Ønsker du å arrangere din bryllupsfest i unike omgivelser ved sjøkanten? Da er Bygdøynes stedet for deg.

 • Uteområde med bord og stoler til venstre, utsikt over fjorden til høyre, i bakgrunnen Color Line-ferga.
  1/1
  Utsikt fra veranda på Røylen

Røylen- selskapslokale med utsikt

La vårt flotte lokale Røylen, sette rammen for bryllupsfesten! Røylen ligger på museets tak og kan skilte med en av Oslos beste fjordutsikter. Her har man eksklusiv bruk av lokalene med en tilhørende privat veranda som byr på en unik utsikt over Oslofjorden. 

Servering

De eksklusive bryllupspakkene fra TG Selskapsmat inkluderer alt dere og deres gjester forventer. Vi starter med en aperitiff ved ankomst i lokalet Triton, som har egen terrasse. Deretter går gjestene opp til Røylen der middagen serveres. Vår dyktige hovmester holder orden på kjøreplanen i samarbeid med toastmaster, slik at alt går etter planen! Når det er tid for bryllupskake, kaffe og avec beveger man seg ned på Triton, mens det rigges om til bar, fest og dans på Røylen. 

Se her for TG Selskapsmat sine bryllupspakker. 

 • Nærbilde festbord
  1/1
  Norsk Folkemuseum

Vielse ved sjøkanten

 • Vielse på Bygdøynes
  Vielse på Bygdøynes

Har dere en drøm om å gi deres "ja" utendørs ved sjøkanten? Ved fyrlykten ytterst på Bygdøynes, med Oslofjorden som bakgrunn, danner dette en nydelig maritim ramme for en vielse litt utenom det vanlige. 

Bruk av området til vielse har en tidsramme på to timer - leie av Bygdøynes til vielse forutsetter at man har leid lokale til bryllupsfesten hos oss.

Pris: 6000 NOK 

For å redusere slitasje på plenen, er alle vielser utendørs stående. Vi kan være behjelpelige med klappstoler til de som har behov for det. Behov for klappstoler må meldes til oss i god tid før vielsen.

Leie
Leiepris ved bryllupsfeiring på Røylen er 14 900 NOK. Dette inkluderer bruk av mottakelsesrommet Triton, rigging av bord og stoler, damaskduker, damaskservietter, servise, lysestaker, stearinlys, vask av lokaler, med mer. 

Vi gjør oppmerksom på at vi holder stengt for utleie, hele juli måned.

Ofte stilte spørsmål om bryllup

Hvor lenge i forkant bør man booke lokalet?

Ved Bryllup er det lurt å booke så tidlig som mulig. Enkelte populære bryllupsdatoer kan være booket over et år i forveien, så det gjelder å være tidlig ute. Ta kontakt for å høre om deres ønskede dato er ledig! ​

Hvordan booker vi lokalet?

Når dere har funnet dato for festen, skriver vi kontrakt. Vi sender ut en faktura på hele leiebeløpet i forkant som forhåndsbetaling. Dersom  avbestilling skjer mindre enn 6 måneder før avvikling, refunderes ikke leiebeløpet.

Kan vi ha vielse på Bygdøynes?

Ja, man kan ha vielsen utendørs ved strandkanten på Bygdøynes. Dekor, musikk og vigsler må brudeparet selv ordne. 

Hva er inkludert i leiebeløpet?

Når dere leier lokale hos oss er rigg, hvite damaskduker, damaskservietter, hvite lys og lysestaker inkludert. Dere får tilgang til salen Triton som har egen terrasse på sørsiden, salen er meget godt egnet til mottakelse med velkomstdrink, og til kaffe og kaker seinere på kvelden. Det er gratis trådløst nettverk i hele huset. Dere får også tilgang på projektor, lerret og lydanlegg, dette er inkludert i leien. Vasken etterpå tar vi oss av.

Hva er ikke inkludert i leieprisen?

Blomsterdekorasjoner på bordene er ikke inkludert. TG Selskapsmat kan være behjelpelige med dette, eller du kan bestille hos din egen blomsterleverandør med levering til museet. Du kan også ta med egne blomster, eneste kravet er at de må være klargjort slik at de kan settes rett på bordet.

NB! Dere må selv ta med vaser/beholdere for blomsterdekorasjonene.

Kan vi ta med egen mat eller drikke?

Nei, det er ikke tillatt med egen mat eller drikke. Alt av mat og drikke må kjøpes gjennom TG Selskapsmat. Det kan gjøres unntak for enkelte kaker - for mer informasjon se TG Selskapsmat sine hjemmesider.

Hvor lenge har vi lokalet og hvor lenge kan vi holde på?

Dere får lokalet på selve dagen dere leier. Hvis dere ønsker å levere pynt i forkant, kan vi være behjelpelig med å ta imot dette, vi kan også avtale hvor pynt skal stå i forkant. Gjestene må avslutte kvelden i Røylen, klokken 02:30 og alle gjestene må være ute senest klokken 03.00 om natten. Avtal tidsrammer med TG Selskapsmat i planleggingsfasen.

Har dere musikkanlegg som vi kan bruke?

Ja, vi kan sette opp musikkanlegg i Røylen med to høyttalere om dere ønsker det. Dette er inkludert i prisen. Kan koples til med jack-kopling.

Hvordan gjør man det med bar og drikke etter maten?

Det finnes ulike måter å organisere drikke i baren på. Vertskapet kan velge å betale alt av drikke i baren, dette faktureres etter forbruk. Alternativt la gjestene betale for drikke selv, de kan betale med kort. Det er også mulig å avtale et bongsystem, der vertskapet står for et antall bonger og deretter betaler gjestene sin egen drikke. Det går i snitt to drinker per gjest, men dette er avhengig av selskapets varighet. 

Kan man bestille båt?

Vi kan sammen med vår samarbeidspartner Båtservice Sightseeing AS - tilby leie av sightseeingbåt, fra midten av april til midten av oktober. Båten har en kapasitet på maks 100 personer, noe som er helt ypperlig for deres brudefølge ettersom Røylen har en kapasitet på 90 personer.

Båten kan hente dere på kaien ved Bygdøynes seinest klokken 01.30. For en tur fra Bygdøynes til Rådhuset før midnatt koster det 12 990 NOK. Etter midnatt påbeløper det et nattillegg på 1680 NOK pr. påbegynte time. For priser ved transport til andre steder, er det bare å ta kontakt for et pristilbud.

Dette tilbudet er avhengig av tilgjengelighet - her gjelder det å være tidlig ute slik at man er garantert en båt. 

Kan man bestille båt tur/retur?

Ja det kan man. For en båt som henter dere ved Rådhuskaien, leverer på Bygdøynes og seinere frakter dere tilbake inn igjen til Rådhuset etter bryllupsfesten er prisen 19 500 NOK før midnatt. Hvis dere ønsker henting etter midnatt påbeløper det et nattillegg på 1680 NOK pr. påbegynte time.

Hvordan er transporten inn til sentrum på kveldstid?

Det går buss fra holdeplassen Fredriksborg, tilbake til sentrum etter kl. 19:00. Holdeplassen ligger ca. 10 min. gange fra museet. Siste buss går fra Fredriksborg mot sentrum er kl. 00:16 på hverdager. Nattbuss frekventerer også fredag og lørdag hvert 30. minutt. Siste nattbuss på fredager og lørdager går kl. 03.34 fra Fredriksborg. For oppdaterte busstider, vennligst se Ruter.no - Skøyen togstasjon ligger ca. 5 minutter unna med bil.

Hvordan er det med parkering?

Det er kommunal og privat parkering på området. Ledige parkeringsplasser utenfor utleielokalet kan benyttes av leietaker på leiedatoen (gjelder ikke reserverte plasser).

Kontakt

Vegard Litangen