Bryllup på Maritimt Museum

Ønsker du å arrangere din bryllupsfest i unike omgivelser ved sjøkanten? Da er Bygdøynes stedet for deg.

 • Uteområde med bord og stoler til venstre, utsikt over fjorden til høyre, i bakgrunnen Color Line-ferga.
  1/1
  Utsikt fra veranda på Røylen

Røylen- selskapslokale med utsikt

La vårt flotte lokale Røylen, sette rammen for bryllupsfesten! Røylen ligger på museets tak og kan skilte med en av Oslos beste fjordutsikter. Her har man eksklusiv bruk av lokalene med en tilhørende privat veranda som byr på en unik utsikt over Oslofjorden. 

Servering

De eksklusive bryllupspakkene fra TG Selskapsmat inkluderer alt dere og deres gjester forventer. Vi starter med en aperitiff ved ankomst i lokalet Triton, som har egen terrasse. Deretter går gjestene opp til Røylen der middagen serveres. Vår dyktige hovmester holder orden på kjøreplanen i samarbeid med toastmaster, slik at alt går etter planen! Når det er tid for bryllupskake, kaffe og avec beveger man seg ned på Triton, mens det rigges om til bar, fest og dans på Røylen. 

Se her for TG Selskapsmat sine bryllupspakker. 

 • Nærbilde festbord
  1/1
  Norsk Folkemuseum

Vielse ved sjøkanten

 • Vielse på Bygdøynes
  Vielse på Bygdøynes

Har dere en drøm om å gi deres "ja" utendørs ved sjøkanten? Ved fyrlykten ytterst på Bygdøynes, med Oslofjorden som bakgrunn, danner dette en nydelig maritim ramme for en vielse litt utenom det vanlige. 

Bruk av området til vielse har en tidsramme på to timer - leie av Bygdøynes til vielse forutsetter at man har leid lokale til bryllupsfesten hos oss.

Pris: 6000 NOK 

For å redusere slitasje på plenen, er alle vielser utendørs stående. Vi kan være behjelpelige med klappstoler til de som har behov for det. Behov for klappstoler må meldes til oss i god tid før vielsen.

Leie
Leiepris ved bryllupsfeiring på Røylen er 14 900 NOK. Dette inkluderer bruk av mottakelsesrommet Triton, rigging av bord og stoler, damaskduker, damaskservietter, servise, lysestaker, stearinlys, vask av lokaler, med mer. 

Vi gjør oppmerksom på at vi holder stengt for utleie, hele juli måned.

Se våre lokaler i 360° visning:

Kontakt

Vegard Litangen