Venneforeningens filmkveld

Velkommen til filmvisning av en gammel sjøfartsklassiker!

  • Faksimile Sjøsprøyt

Torsdag 22. november kl. 18:00 setter vi opp en gammel sjøfartsklassiker " OPERASJON SJØSPRØYT" for visning i museets auditorium, og vi ønsker alle medlemmer i NMMV velkomne til en artig film og hyggelig samvær. 

Filmen "Sjøsprøyt" med Arve Opsal i hovedrollen kom ut i 1964 og handler om mannskapet ombord på en norsk motortorpedobåt, ispedd både sjøsprøyt, sang og piker i hver havn. 

Venneforeningen har også fått anledning til innkjøp av noen dekks-plan plakater fra gamle SS NORWAY. Hun var både Norges og verdens største cruiseskip da hun ble satt i stand som dette i 1980. Første kaptein, etter ombyggingen som ble gjort, vil komme til en liten oppmerksomhet om disse skiltene, der de blir hengt opp bak museets modell av NORWAY, og vil vil ha en morsom og hyggelig introduksjon om dette i auditoriet såvel som der modellen står og skiltene er hengt opp. Dette er en gave fra NMMV til museet.

Det blir sosialt samvær i museets cafeteria etter filmen hvor foreningen spanderer kaffe, te og kaker. 
For at vi skal vite hvor mye kaffe vi skal brygge, hvor mye bakevarer vi skal kjøpe inn og hvor mange vi vil bli, var det fint om du/dere melder dere på mail til:  bjopeder44@gmail.com. Ta med dere venner og familie.

Velkommen!