Selskaplokaler til konfirmasjon

Vårt selskapslokale Røylen ligger perfekt til ved Oslofjorden på Bygdøy - midt i hjertet av Bygdøynes. Norsk Maritimt Museum ligger vegg i vegg med Fram-museet og Kon-Tiki museet.

  • Utsikt over fjorden, fra terrassen på Røylen.
    1/1
    Utsikt over fjorden, fra terrassen på Røylen.

Konfirmasjonsfeiring på Bygdøy

Norsk Maritimt Museum har flotte muligheter for konfirmasjoner i vårt selskapslokale Røylen. Selskapslokalet passer til feiring både på våren og høsten. Våre gjester kan velge fra vår samarbeidspartner TG Selskapsmat sin strålende meny, de har noen flotte konfirmasjonspakker.  

Røylen gir med sin nydelige plassering ved Oslofjorden den perfekte rammen for å samle familie og venner til en hyggelig konfirmasjonsfeiring. I Røylen er det kapasitet til opptil 80 gjester på runde bord. Det er særlig den nydelige utsikten fra egen veranda det som gir en særdeles vakker ramme rundt feiringen av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet.

Leie
Leieprisen for bruk av Røylen til konfirmasjon er 9900NOK. Selskapslokalet har lerret og projektor og mikrofon til bruk ved taler om ønskelig. Dette er nyttig når man vil vise bilder av konfirmanten eller kanskje man skal ha en liten allsang og man trenger å vise frem en sangtekst?

Kulturelle innslag som løfter selskapet

Det er perfekt å starte markeringen med en omvisning i museet for gjestene. Vi tilbyr en skreddersydd omvisning, med fokus på "Førstereisen" - en ungdom som er på vei inn i voksenlivet. Omvisningen varer i ca. 45 minutter, og vi anbefaler at gruppene ikke er større en 30 personer. Prisen er 2500,- pr. gruppe - og gjelder omvisninger på lørdager og søndager i museet sin åpningstid.

Ofte stilte spørsmål om konfirmasjon

Hvor lenge i forkant bør man booke lokalet?

Ved konfirmasjon er det lurt å booke tidlig. Det er ofte mange som konfirmerer seg på de samme datoene, så det er mange som skal arrangere konfirmasjonsfeiringen samtidig. 

Hva er inkludert i leiebeløpet?

Når dere leier lokale hos oss er rigg, hvite damaskduker, damaskservietter, hvite lys og lysestaker inkludert. Det er gratis trådløst nettverk i hele huset. Dere får også tilgang på projektor, lerret og lydanlegg, dette er inkludert i leien. Vasken etterpå tar vi oss av.

Hva er ikke inkludert i leieprisen?

Blomsterdekorasjoner på bordene er ikke inkludert. TG Selskapsmat kan være behjelpelige med dette, eller du kan bestille hos din egen blomsterleverandør med levering til museet. Du kan også ta med egne blomster, eneste kravet er at de må være klargjort slik at de kan settes rett på bordet.

NB! Dere må selv ta med vaser/beholdere for blomsterdekorasjonene.

Kan vi ta med egen mat eller drikke?

Nei, det er ikke tillatt med egen mat eller drikke. Alt av mat og drikke må kjøpes gjennom TG Selskapsmat. 

Hvor lenge har vi lokalet og hvor lenge kan vi holde på?

Dere har lokalet selve dagen dere leier, fra museet åpner - det vil si at dere kan komme inn og pynte når museet åpner, men under selve konfirmasjonsfesten må det være personale fra TG Selskapsmat tilstede. Ved konfirmasjon avsluttes arrangementet senest kl. 21:00. Eksakte tidsrammer avtales med TG Selskapsmat i planleggingsfasen.

Hvordan er det med parkering?

Det er kommunal og privat parkering på området. Ledige parkeringsplasser utenfor utleielokalet kan benyttes av leietaker på leiedatoen (gjelder ikke reserverte plasser).

Er det en enkel måte ut til dere fra Oslo rådhus?

Hvis konfirmasjonen tar sted i Rådhuset, er det bare en kort båttur med Bygdøyfergen fra Rådhuset og ut til Bygdøynes. For mer informasjon om Bygdøyfergen, priser og avgangstider, kan dere se Båtservice Sightseeing AS. Båten går begge veier, noe som gjør det enkelt å ta seg ut til Bygdøynes og inn igjen til Rådhuset etter feiringen.

Hvordan er transporten inn til sentrum på kveldstid?

Det går busser fra holdeplassen Fredriksborg tilbake til sentrum etter kl. 19:00, Dette ligger ca. 10 min. gange fra museet. 

Kontakt

Vegard Litangen