Julebord i maritime omgivelser

Røylen ligger på taket av Norsk Maritimt Museum på Bygdøy, lett tilgjengelig fra Oslo sentrum. Herfra kan du nyte utsikten utover fjordbyen, båtene og fyrtårnet mens det nytes ribbe, pinnekjøtt eller annen julemat i hyggelige lag.

Julebord på Røylen

  • Oppdekking på Røylen
    Norsk Maritimt Museum

Servering

Julebordpakkene fra TG Selskapsmat inkluderer alt deres gjester forventer. Start med en aperitiff ved ankomst i lokalet Triton. Deretter går dere samlet opp til Røylen, der middagen serveres. Vårt dyktige personale holder orden på selskapet, slik at ting går som planlagt! Når det er tid for kaffe og avec beveger man seg ned på Triton, mens det rigges om til bar, fest og dans på Røylen.

Leie

Røylen har kapasitet til 80 personer på runde bord. Leie av lokalet er 14 900 NOK. Dette inkluderer bruk av mottakelsesalen Triton, rigging av bord og stoler, damaskduker, damaskservietter, servise, lysestaker, stearinlys samt vask av lokaler.

Se våre lokaler i 360° visning:

Ofte stilte spørsmål om julebord

Hvor lenge i forkant bør man booke lokalet?

Ved julebord er det lurt å booke en stund i forveien, det er mange som skal arrangere julebord i samme tidsrom. Ta kontakt for å høre om ønsket dato er ledig! ​

Booking av lokalet

Når dere har funnet dato for festen, skriver vi kontrakt. Vi sender ut en faktura på hele leiebeløpet i forkant som forhåndsbetaling. Dersom  avbestilling av lokalet skjer mindre enn 2 måneder før julebordet, refunderes ikke leiebeløpet.

Hva er inkludert i leiebeløpet?

Når dere leier lokale hos oss er rigg, hvite damaskduker, damaskservietter, hvite lys og lysestaker inkludert. Dere får tilgang til salen Triton som har egen terrasse på sørsiden. Salen er meget godt egnet til mottakelse med velkomstdrink, og til kaffe og kaker seinere på kvelden. Det er gratis trådløst nettverk i hele huset. Projektor, lerret og lydanlegg finnes i lokalet og er inkludert i leien. Vasken etterpå tar vi oss av.

Hva er ikke inkludert i leieprisen?

Blomsterdekorasjoner på bordene er ikke inkludert. TG Selskapsmat kan være behjelpelige med dette, eller du kan bestille hos din egen blomsterleverandør med levering til museet. Du kan også ta med egne blomster om du ønsker det. Dere må da sørge for at dekorasjonene er klargjort slik at de kan settes rett på bordet.

NB! Dere må selv ta med vaser/beholdere for blomsterdekorasjonene.

Kan vi ta med egen mat eller drikke?

Nei, det er ikke tillatt med egen mat eller drikke. All mat og drikke må kjøpes gjennom TG Selskapsmat. 

Hvor lenge har vi lokalet og hvor kan festen holde på?

Dere får lokalet på selve dagen dere leier. Hvis dere ønsker å levere pynt i forkant gjøres det avtale om dette. vi kan også avtale hvor pynt skal stå i forkant. Gjestene må avslutte kvelden i Røylen, klokken 02:30 og alle gjestene må være ute senest klokken 03.00 om natten. Avtal tidsrammer med TG Selskapsmat i planleggingsfasen.

Har dere musikkanlegg som vi kan bruke?

Ja, vi kan sette opp musikkanlegg i Røylen med to høyttalere om dere ønsker det. Dette er inkludert i prisen. Kan koples til med jack-kopling.

Hvordan gjør man det med bar og drikke etter maten?

Firmaet kan velge å betale all drikke for gjestene som faktureres etter forbruk. Gjestene kan også betale for drikke selv da vi har løsninger for kortbetaling. Vi kan også legge ut bonger, der firmaet dekker et antall bonger og deretter betaler gjestene sin egen drikke. Det går i snitt to drinker per gjest, men dette er avhengig av selskapets varighet. 

Hvordan er transporten inn til sentrum på kveldstid?

Det går busser fra holdeplassen Fredriksborg tilbake til sentrum etter kl 19:00, Dette ligger ca. 10 min. gange fra museet. Siste buss går fra Fredriksborg mot sentrum kl. 00:16 på hverdager. Nattbuss frekventerer også fredag og lørdag hvert 30. minutt. Skøyen stasjon ligger ca. 5 minutter unna med bil. 

Kan vi parkere på Bygdøynes?

Det er kommunal og privat parkering på området. Ledige parkeringsplasser utenfor utleielokalet kan benyttes av leietaker på leiedatoen (gjelder ikke reserverte plasser).

Kontakt

Vegard Litangen