Selskapslokale på Bygdøy til dåp eller navnefest

Vårt selskapslokale Røylen ligger perfekt til på taket av Norsk Maritimt Museum på Bygdøy. Her kan dere feire livets store og små begivenheter, samtidig som dere nyter en unik utsikt over Oslofjorden. Norsk Maritimt Museum befinner seg i hjertet av Bygdøynes, rett ved siden av Frammuseet og Kon-Tiki Museet.

Navnefest eller dåpsfeiring

  • Dåpsbilde
    Lise Luna Holmkvist

Norsk Maritimt Museum har gode muligheter for dåpsfeiringer og feiringer av navnedager. Vårt flotte selskapslokale Røylen er godt egnet til feiringer hele året. 

Servering
Våre gjester kan velge fra vår samarbeidspartner TG Selskapsmat sin flotte meny. De har utsøkt servering og pakker som passer perfekt til dåpsfeiringen.

Røylen setter den perfekte rammen for å samle familie og venner til en hyggelig feiring, og den unike utsikten over Oslofjorden kan nytes fra lokalets tilhørende veranda. Lokalet har en kapasitet på opptil 80 gjester ved runde bord.

Leie
Leieprisen for bruk av Røylen til dåpsfeiring er 9900 NOK. Lerret og projektor er inkludert i prisen, og utstyret er godt egnet til å vise film, bilder eller kanskje sangtekster til allsang.

Kulturelle innslag
Om ønskelig kan vi tilby omvisninger i museet med en varighet på ca. 45 minutter. Vi tilbyr omvisninger til 2500,- per gruppe i helgene. Prisene gjelder innenfor museets åpningstider, og vi anbefaler at hver enkelt gruppe ikke overstiger 30 personer.

Ofte stilte spørsmål om dåpsfeiringen

Hvor lang tid i forkant bør man booke lokalet?

Dåp holdes året rundt, og ofte planlegges feiringen etter at barnet er født. Det er lurt å ta kontakt med oss noen uker i forkant for å sjekke om vi har ledig kapasitet den dagen dere ønsker å feire.

Hvordan booker vi lokalet?

Når dere har funnet dato for festen, skriver vi kontrakt. Vi sender ut en faktura på hele leiebeløpet i forkant som forhåndsbetaling. Dersom  avbestilling skjer mindre enn 1 måned før avvikling, refunderes ikke leiebeløpet.

Hva er inkludert i leiebeløpet?

Det er gratis trådløst nettverk i hele huset. Projektor og lerret finnes i lokalet og er inkludert i leien. Vasken etterpå tar vi oss av.

Hva er ikke inkludert i leieprisen?

Blomsterdekorasjoner på bordene er ikke inkludert. TG Selskapsmat kan være behjelpelige med dette, eller du kan bestille hos din egen blomsterleverandør med levering til museet. Du kan også ta med egne blomster om du ønsker det. Da må dere sørge for at dekorasjonene er klargjort slik at de kan settes rett på bordet.

NB! Dere må selv ta med vaser/beholdere for blomsterdekorasjonene.

Kan vi ta med egen mat eller drikke?

Nei, det er ikke tillatt med egen mat eller drikke. Alt av mat og drikke må kjøpes gjennom TG Selskapsmat. 

Hvor lenge har vi lokalet og hvor lenge kan vi holde på?

Dere får lokalet på selve dagen dere leier. Ved dåp avsluttes arrangementet senest kl. 21:00. Eksakte tidsrammer avtales med TG Selskapsmat i planleggingsfasen.

Hvordan er det med parkering?

Det er kommunal og privat parkering på området. Ledige parkeringsplasser utenfor utleielokalet kan benyttes av leietaker på leiedatoen (gjelder ikke reserverte plasser).

Hvordan er det med båt/buss?

Det er bare en kort båttur med Bygdøyfergen fra Rådhuset ut til Bygdøynes. For mer informasjon om Bygdøyfergen, priser og avgangstider se Båtservice Sightseeing AS. Båten går begge veier, noe som gjør det enkelt å ta seg ut til Bygdøynes og tilbake igjen til Rådhuset etter feiringen.

Bussrute 30 har avgang hvert 10. minutt og stopper på Bygdøynes. For rutetider og stoppesteder – se Ruters hjemmesider.

Kontakt

Vegard Litangen