Selskapslokale på Bygdøy til dåp eller navnefest

Vårt selskapslokale Røylen ligger perfekt til på taket av Norsk Maritimt Museum på Bygdøy. Her kan dere feire livets store og små begivenheter, samtidig som dere nyter en unik utsikt over Oslofjorden. Norsk Maritimt Museum befinner seg i hjertet av Bygdøynes, rett ved siden av Frammuseet og Kon-Tiki Museet.

Navnefest eller dåpsfeiring

  • Dåpsbilde
    Lise Luna Holmkvist

Norsk Maritimt Museum har gode muligheter for dåpsfeiringer og feiringer av navnedager. Vårt flotte selskapslokale Røylen er godt egnet til feiringer hele året. 

Servering
Våre gjester kan velge fra vår samarbeidspartner TG Selskapsmat sin flotte meny. De har utsøkt servering og pakker som passer perfekt til dåpsfeiringen.

Røylen setter den perfekte rammen for å samle familie og venner til en hyggelig feiring, og den unike utsikten over Oslofjorden kan nytes fra lokalets tilhørende veranda. Lokalet har en kapasitet på opptil 80 gjester ved runde bord.

Leie
Leieprisen for bruk av Røylen til dåpsfeiring er 9900 NOK. Lerret og projektor er inkludert i prisen, og utstyret er godt egnet til å vise film, bilder eller kanskje sangtekster til allsang.

Kulturelle innslag
Om ønskelig kan vi tilby omvisninger i museet med en varighet på ca. 45 minutter. Vi tilbyr omvisninger til 2500,- per gruppe i helgene. Prisene gjelder innenfor museets åpningstider, og vi anbefaler at hver enkelt gruppe ikke overstiger 30 personer.

Se våre lokaler i 360° visning:

Kontakt

Vegard Litangen