Praktisk informasjon

Når du leier hos Norsk Maritimt Museum

Mange muligheter
Med sin perfekte beliggenhet har Norsk Maritimt Museum fantastiske muligheter for utleie og aktiviteter. Vi har lokaliteter både innendørs og utendørs som gir ditt selskap, arrangement eller møte den helt spesielle maritime rammen. Ikke minst gir vår museumsflåte mulighet for unike opplevelser til sjøs, eksempelvis med roing og seiling. Vi er opptatt av kvalitet på det vi leverer og skreddersyr også ulike opplegg for alle typer grupper. Hos oss er det enkelt å kombinere faglige møter med kulturelle innslag i museet. Vi holder gjerne en omvisning ved lunsjtider eller sammen med en aperitiff i utstillingene etter museets åpningstid. 

Bestilling og reservasjon
Det er alltid lurt å være tidlig ute med bookingen, særlig er det helger til bryllup og konfirmasjoner som blir booket i god tid. Vi kan holde en reservasjon i inntil to uker. Når dere har gjort en bestilling hos oss, tar vi gjerne en befaring for å gå igjennom alle detaljer og logistikk. Seminarer og møter bør bookes senest en måned i forveien. Dersom du skulle være sent ute med bestillingen,  er det bare å ringe! Vi finner ofte gode løsninger på kort varsel. Vårt kjøkken må ha inn endelig matbestilling på antall deltakere senest 10 dager før arrangementsdag. Dersom det ikke er meldt inn endringer på serveringen, vil det siste antallet som er meldt inn være gjeldende og fakturert deretter. 

Spesiell tilrettelegging
 Vennligst gi beskjed om allergier ved bestilling hos oss, da våre menyer tilpasses de med allergier. Alle våre områder er mulig å komme til med rullestol. 

Betaling
Ved leie av våre lokaler fakturerer vi ut en del som forhåndsbetaling. Fakturagebyr er 50NOK

Transport
Norsk Maritimt Museum ligger ytterst på Bygdøy (Bygdøynesveien 37). Ta buss 30 til stoppested BYGDØYNES. I sommerhalvåret (fra 17. mars til 15. oktober) går rutebåt 91 fra Rådhusplassen til Bygdøynes. 


Utleieansvarlig

Vegard Litangen