Praktisk informasjon

Når du leier hos Norsk Maritimt Museum

Bestilling og reservasjon

Det er alltid lurt å være tidlig ute med booking av lokalet, dette gjelder spesielt til bryllup, konfirmasjoner, julebord og sommerfester. Hvor det ofte er mange som skal feire i samme tidsrom. Vi holder ikke lokalet, hos oss er det den som booker først som får lokalet. Seminarer og møter bør bookes senest en måned i forveien. Dersom dere skulle være sent ute med bestillingen,  er det bare å ta kontakt. Vi finner ofte gode løsninger på kort varsel.

Booking av lokalet

Når dere har funnet dato for arrangementet, skriver vi kontrakt. Vi sender ut en faktura på hele leiebeløpet i forkant som forhåndsbetaling. Ved en eventuell avbestilling, refunderes leiebeløpet i henhold til kontrakt. Avbestillingsdato varierer ut i fra hvilket type arrangement det er.

Spesiell tilrettelegging

Vennligst gi beskjed om allergier ved bestilling hos oss, da våre menyer tilpasses de med allergier. Alle våre områder er mulig å komme til med rullestol. 

Kan vi ta med egen mat eller drikke?

Nei, det er ikke tillatt med egen mat eller drikke.

Betaling

Ved leie av lokaler fakturerer vi ut hele beløpet som forhåndsbetaling. Ved leie til seminarer faktureres hele arrangementet etter gjennomførelse. Fakturagebyr a 50 NOK tilkommer.

Hvordan kommer vi oss til dere på dagtid?

Norsk Maritimt Museum ligger på Bygdøy, ytterst på Bygdøynes - (Bygdøynesveien 37). Med buss: Ta buss 30 mot HUK, til stoppestedet BYGDØYNES. Med bil, sykkel eller til fots: Fra E18 eller Bygdøy Allé, ta av til Bygdøy. Følg skiltene til Norsk Maritimt Museum.

Er det parkeringsplasser i nærheten?

Det er kommunal og privat parkering like i nærheten. Sykkelparkering til venstre for hovedinngangen.

Hvordan er transporten inn til sentrum på kveldstid?

Det går busser fra holdeplassen Fredriksborg tilbake til sentrum etter kl 19:00, Dette ligger ca. 10 min. gange fra museet. Siste buss går fra Fredriksborg mot sentrum kl. 00:16 på hverdager. Nattbuss frekventerer også fredag og lørdag hvert 30. minutt. Skøyen stasjon ligger ca. 5 minutter unna med bil.

Utleieansvarlig

Vegard Litangen