Ungdomsseilas uke 32

Bli med på sommerens ungdomsseilas med Svanen og Redningsselskapet sommeren 2021!

• Jente og matros står med en trosse. (Foto/Photo)
    Norsk Maritimt Museum / Heidi Thöni Sletten

Bli med på ungdomsseilas med Svanen og Redningsselskapet. Vi seiler ut i Oslofjorden og er i løpet av seilasen innom flere havner, blant annet Stavern og Fredrikstad. Sammen med nye venner kan du ta båtførerprøven og få spennende maritime opplevelser. Alt i løpet av en sommeruke.

Bli med på seilas, da vel!

RS_LOGO_K.jpg (Foto/Photo)

Toktet er et samarbeid mellom Redningsselskapet og Svanen ved Norsk Maritimt Museum. Sammen ønsker vi å sette søkelys på godt sjømannskap, og gi barn og unge muligheten til å lære sjøsikkerhet i unike omgivelser om bord på skonnerten Svanen.

Praktisk informasjon og påmelding

Påmønstring ved Norsk Maritimt Museum, Bygdøynes, Oslo 9. august kl. 10:00.
Avmønstring ved Redningsselskapets lokaler, Sollerud, Lysaker, 13.august kl. 16:00.

Påmeldingsfrist: 14. juni 2021​

Pris: kr. 5350,-

Prisen inkluderer kost og losji i fem dager, samt lærebok.

For de som ønsker å avlegge båtførerprøve tilkommer eksamensavgift: kr. 723,-. Deltakerne må selv registrere seg og betale prøveavgift på Båtførerprøven.no. Båtførerprøven avholdes i Redningsselskapets lokaler på Lysaker fredag 13. august.

Lærebok, pakkeliste og ytterligere opplysninger sendes ut i god tid før seilasen. Vi anbefaler alle som skal delta på tokt og som skal ta båtførerprøven om å sette seg inn i læreboken før seilasen.

Deltakerne er selv ansvarlige for transport til Bygdøynes og fra Lysaker.

Kontakt oss dersom du har spørsmål om seilasen

Andre ungdomseilas med Redningsselskapet sommeren 2021