Ta båtførerprøven på Svanen

Bli med på ungdomsseilas med Svanen og Redningsselskapet. Vi seiler ut i Oslofjorden og er i løpet av seilasen innom flere havner i Ytre Oslofjord og lenger sørover. Sammen med nye venner kan du ta båtførerprøven og få spennende maritime opplevelser. Alt i løpet av en sommeruke.

  •  (Foto/Photo)
    1/1
    Jakob Skarning Andersen / Norsk Maritimt Museum
  •  (Foto/Photo)

Toktet er et samarbeid mellom Redningsselskapet og Svanen ved Norsk Maritimt Museum. Dette toktet passer for ungdom mellom 13-19 år. Sammen ønsker vi å sette søkelys på godt sjømannskap, og gi barn og unge muligheten til å lære sjøsikkerhet i unike omgivelser om bord på skonnerten Svanen. For å gå opp til båtførerprøven må du ha fylt 14 år. Du vil da få utstedt båtførerbevis når du er 16 år. Prisen for å ta testen er i år 813kr.

Vi arrangerer tre båtførerprøvetokt, i uke 25, 26 og 32

Påmønstring mandag kl. 10:00 ved Norsk Maritimt Museum, Bygdøynes, Oslo. 
Avmønstring fredag kl. 16:00 ved Norsk Maritimt Museum, Bygdøynes, Oslo.
Deltakerne er selv ansvarlige for transport til Bygdøynes.

Pris: kr. 5500,- 

Prisen inkluderer kost og losji i fem dager, samt digitalt læremateriell.

For de som ønsker å avlegge båtførerprøven tilkommer eksamensavgift på kr. 813,-. Deltakerne må selv registrere seg og betale prøveavgift på Båtførerprøven.no. Båtførerprøven avholdes i Redningsselskapets lokaler på Lysaker fredag 24. juni/1. juli/12. august.

Digitalt læremateriell sendes ut i god tid før seilasen. Vi anbefaler alle som skal delta på tokt og som skal ta båtførerprøven om å sette seg inn i det digitale læremateriellet før seilasen.

Kontakt oss dersom du har spørsmål om toktene