Sommertokt med Svanen

Bli med skonnerten Svanen på sommertokt. Toktet tar deg med langs den blide Sørlandskysten, Bohuslänkysten og Oslofjorden. Toktet byr på flotte kultur- og naturopplevelser, spektakulære seilopplevelser og ramsalte eventyr.

  •  (Foto/Photo)
    Norsk Maritimt Museum / Heidi Thöni Sletten

Fra 4. til 10. august setter Svanen kursen fra Risør til Oslo. Vi håper at vinden tar oss med østover tilStrømstad før vi setter seil for Oslofjorden. Som medseiler tar du del i arbeidet ombord på skuta; setter seil, skrelle poteter og ikke minst får du stå utkikk og til rors! Det bliraktiviteter som byvandring og museumsbesøk i flere av ankomsthavnene. Mønstre på et seilas du aldri vil glemme!

Det kreves ikke spesielle forkunnskaper for å delta. Alle deltakere er medseilere på Svanen og det blir gode muligheter for å lære grunnleggende sjømannskap. Toktet passer for alle, og for barn fra 7 år og oppover.

Toktet krever minimum 10 deltakere. Vi forbeholder oss retten til endringer.  

Har du spørsmål ta kontakt med oss:

Pris

NOK 7000,- (barn mellom 7-16 år NOK 4000,-)
Inkluderer: 7 døgn. Overnatting på om bord og tre måltid per dag.
Prisen inkluderer ikke reisen til/fra avgang- og ankomsthavnen. 

Depositum på kr 2000,- vil bli fakturert ved påmelding. Restbeløpet blir fakturert Medio  juni. Bindende påmelding. Ved påmelding sender vi et informasjonsskriv med all praktisk informasjon.