RS1 Colin Archer 125 år

I samarbeid med Redningsselskapet og Seilskøyteklubben Colin Archer ønsker Norsk Maritimt Museum velkommen til avslutning av Toddyseilas markering av RS1 Colin Archer 125 år. Bli med på folkefest på Bygdøynes!

Ramsalte aktiviteter

• Båten Elias.
    Båten Elias. Norsk Maitimt Museum

Denne dagen kan du oppleve Norges eldste redningsskøyte RS1 Colin Archer på brygga på Bygdøynes! I tillegg er det åpen skute RS5 Liv og SS Svanen. Du kan kjøre den lille redningsskøyta Elias i Gjøahavn. Redningsskøytene RS Uni Oslofjord og RS Klaveness Marine vil legge turen innom (Redningsskøytene tar forbehold om evt oppdrag). Du kan også møte den lille redningsskøyta Elias inne i museet. Lær knuter og knoper sammen med RS Ung. Vi viser den siste Eliasfilmen i vårt videohjørne. Du kan bygge din egen klossebåt i Barnas Båtverksted fra 12:00-15:00.

Velkommen til et ramsalt arrangement på Bygdøynes!

Lørdag 22. september

• RS1 Colin Archer på vannet med tre seil, land i bakgrunnen.
    Dittmann / Norsk Maritimt Museum

Seilskøyteklubben Colin Archer arrangerer Toddyseilasen. Seilasen ender opp på Bygdøynes rundt om klokken 15:00-16:00 lørdag 22. september. Det forventes at cirka 10 til 15 skuter deltar i seilasen.

Les mer om den første redningsskøyta RS1 Colin Archer