Mellom Jungel og Hav

- en stormende fortelling om Chiefen og Sally Jones!

Velkommen til teaterforestilling for barn

Teaterforestillingen spilles på øverste dekk, i utstillingen «På reise med Chiefen og Sally Jones», kl. 12:00 og kl. 13:30. Forestillingen passer for barn i alderen 5 - 12 år og er inkludert i museumsbilletten. Påmelding og henting av billetter til forestillingen kan gjøres i besøkssenteret når dere kjøper inngangsbillett. Førstemann til mølla!

NB: Vi prioriterer barna, og det er kun de som får utdelt billetter til teaterstykket. Foreldre er selvsagt velkommen til å bli med, men vi ber om forståelse for at det kan være begrenset med plass under forestillingen!

Hvis dere vil være sikret plasser til forestillingen kan dere også kjøpe billetter her:

• Skuespiller Kristine Grændsen i blå jakke og med brun veske sitter i skuespillet "Mellom jungel og hav".
    1/4
    Skuespiller Kristine Grændsen i skuespillet "Mellom jungel og hav".
  • Skuespillere Preben Rongve og Kristine Grændsen spiller i "Mellom jungel og hav". Kristine peker på noe, Preben ser i samme retning.
    2/4
    Skuespillere Preben Rongve og Kristine Grændsen i "Mellom jungel og hav". Norsk Maritimt Museum
  • Fra forestillingen  "Mellom jungel og hav"
    3/4
    Fra forestillingen "Mellom jungel og hav"
  • Skuespillere Preben Rongve og Kristine Grændsen i "Mellom jungel og hav".
    4/4
    Skuespillere Preben Rongve og Kristine Grændsen i "Mellom jungel og hav".

Les mer om forestillingen her:

Se hele arrangementskalenderen her