Mellom Jungel og Hav

En stormende fortelling om Chiefen og Sally Jones er tilbake!

Velkommen til forestilling!

Barneforestillingen spilles på øverste dekk kl. 12:00 og kl. 13:30, i utstillingen «På reise med Chiefen og Sally Jones». Forestillingen passer for barn mellom 5 - 12 år og er inkludert i museumsbilletten. Påmelding og henting av billetter til forestillingen gjøres i besøkssenteret når du kjøper inngang til museet. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. NB: Vi prioriterer barna og det er de som får utdelt billetter til teaterstykket. Foreldre er selvsagt velkommen til å bli med, men ber om forståelse for at det det er begrenset med plass under forestillingen!

• Førstereisen i "Mellom jungel og hav"
    1/5
  • Skuespiller Kristine Grændsen i blå jakke og med brun veske sitter i skuespillet "Mellom jungel og hav".
    2/5
    Skuespiller Kristine Grændsen i skuespillet "Mellom jungel og hav".
  • Skuespillere Preben Rongve og Kristine Grændsen spiller i "Mellom jungel og hav". Kristine peker på noe, Preben ser i samme retning.
    3/5
    Skuespillere Preben Rongve og Kristine Grændsen i "Mellom jungel og hav". Norsk Maritimt Museum
  • Fra forestillingen  "Mellom jungel og hav"
    4/5
    Fra forestillingen "Mellom jungel og hav"
  • Skuespillere Preben Rongve og Kristine Grændsen i "Mellom jungel og hav".
    5/5
    Skuespillere Preben Rongve og Kristine Grændsen i "Mellom jungel og hav".

Vi setter opp flere forestillinger utover året. Følg med på våre nettsider for neste oppsetning!