Mellom jungel og hav

- en stormende fortelling om Chiefen og Sally Jones.

En førstereis lengter til sjøs. Å se verden, seile i stormer og oppleve kjærligheten, akkurat som i eventyrene, er er drøm. Og ikke minst å møte apen, den legendariske Sally Jones.

Fortellingen om Sally Jones har førstereisen hørt tusen ganger før, men blir aldri lei.

“Fortellingen begynner en tropisk uværsnatt…Da fødes en gorillaunge dypt inn i den afrikanske regnskogen. Verken måne eller stjerner lyser denne natten. Derfor spår flokkens eldste at den nyfødte kommer til å rammes av mange ulykker i fremtiden.”

Men når førstereisen møter en av sine store helter på brygga, blir fortellingen om Sally Jones mer enn bare en legende. Førstereisen, og de som måtte være til stede, blir med på reisen gjennom jungel og over hav. De må skuffe kull i maskinrommet, rømme fra synkende skip og trøste maskinister med kjærlighetssorg.

Dette er en forestilling om alt mellom jungel og hav, om vennskap, knuste hjerter og forliste skip. Om storm, svik og sjømannslov. Og midt opp i det hele finner vi en førstereis, en maskinist og en ape.

Fremtidige forestilliger

Vi håper å sette opp forestillinger igjen i 2021.
Følg med på våre nettsider. 

I rollene

Portrett av en mann, svart/hvit (Foto/Photo)

Joakim Engelsen Klunde

Joakim Engelsen Klunde er skuespiller utdannet ved Høgskolen I Nord-Trønderlag. Han har vært med i ulike produksjoner for film og teater, og er aktiv ved Det Andre Teateret i Oslo. De senere årene har han arbeidet med skjønnlitteratur, som forfatter og som freelance tekstkonsulent ved ulike forlag. Han har gått forfatterstudiet i Bø i Telemark, og følger for tiden Gyldendals skriveskole. Han er del av improgruppa Harald Impro.

Manus og utvikling:Kristine Grændsen og Preben Rongve
Skuespillere: Kristine Grændsen og Joakim Engelsen Klunde
Prosjektansvarlig: Kristine Grændsen