Med vind og rytmer i seilene!

Oslo Kulturnatt 2022 arrangeres 16. september, og Svanen og Norsk Maritimt Museum inviterer vi til en rytmisk opplevelse ved Langkaia!

• Band som spiller instrumenter i en stue (Foto/Photo)
    1/5
    Lupa byr på tilbakelent, «trippy» indie-pop med rytmer og estetiske elementer fra club-, dub- og indiescena til hootenanny-leirbålet, og lager visepop med en ny og personlig vri. Debut albumet "How are you feeling?" kom høsten 2021. Foto fra Facebook Lupa (Bilde 1 av 5)
  • Dame med skjell og åpen munn (Foto/Photo)
    2/5
    Oslo-basert trio, kjent for sine hardtslående og fascinerende live-show i krysningen mellom art-rock, bass funk, psykedelisk henrykkelse og jazz-sensibel aktivist-punk. Foto fra Facebook Dromedar (Bilde 2 av 5)
  • Bilde av dame med mørkt hår som smiler (Foto/Photo)
    3/5
    Kulturhistoriker Siv Ringdal formidler om temaet Amerikareisen fra kl. 18:00. Fotograf: Stian Nybru (Bilde 3 av 5)
  • Band som spiller musikk i blått scenelys (Foto/Photo)
    4/5
    Konsert på SS SVanen Linda Luna-Ruud / Norsk Maritimt Museum (Bilde 4 av 5)
  • Bli med om bord på Svanen under Oslo Kulturnatt, 2022! (Foto/Photo)
    5/5
    Bli med om bord på Svanen under Oslo Kulturnatt, 2022! Norsk Maritimt Museum / Heidi Thöni Sletten (Bilde 5 av 5)

Opplev all verdens rytmer om bord på en av Oslos vakreste damer; Skonnerten Svanen.

Denne damen har lagt seg til på Langkaia og herfra kan du få med deg band og underholdning under Oslo Kulturnatt. Det er åpen skute mellom 18:00-19:00 og kulturhistoriker Siv Ringdal formidler rundt temaet Amerikareisen og forventningene til et nytt liv i Amerika, der høye hæler kunne svinge seg til moderne rytmer! Deretter byr vi på konsert fra ca. kl. 20:00 og utover kvelden.

Band som gjester Svanen denne kvelden er Lupa, Dromedar og Oslo Dub club.

Velkommen!

Les mer om bandene som spiller under Kulturnatt på Svanen

Lær mer om Svanen!

SS Svanen ble bygget i 1915-1916 og tilhører Norsk Maritimt Museum. Du kan lese mer ved å gå inn på lenken under.

Du finner Svanen her under Oslo Kulturnatt:

Langkaia, Oslo

• Med vind og rytmer i seilene kulturnatt 2021