Hopp til hovedinnhold

Kunstnerlørdag: Forestilling og kunstnersamtale.

Opplev den vakre forestillingen "I draugens rike" og kunstnersamtale mellom kunstner Karl Erik Harr og kunsthistoriker Tommy Sørbø lørdag 11. november.

 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • mann maler stort maleri
  4/6
  Maleren Karl Erik Harr i arbeid med "Herr Petter i eventyret" Foto: Christian N.B. Christensen
 • maleri av Kraken
  5/6
  "Kraken" av Karl Erik Harr Foto: Christian N.B. Christensen
 • Mann med skjegg og briller i profil
  6/6
  Karl Erik Harr

I draugens rike

I forbindelse med utstillingen Havets demoner av Karl Erik Harr fremfører Aage Kvalbein, cello, Karl Erik Harr, tekst, Aud Nyegaard, sang, forestillingen I draugens rike lørdag 11. november kl. 13:00. 

Kan kunsten gjenfortrylle verden for oss? 

Etter forestillingen blir det kunstnersamtale mellom billedkunstneren Karl Erik Harr og kunsthistoriker og forfatter Tommy Sørbø om hans utstilling. Det blir anledning til å se utstillingen i etterkant av samtalen. 

Samlet varighet på arrangementet er omtrent 2 timer og det er lagt inn 15 min. pause mellom forestillingen og kunstnersamtalen.

Kjøp billetter til forestillingen her

Arrangementet finner sted i vakre maritime omgivelser, i museets båthall, vis à vis hovedinngangen til Norsk Maritimt Museum. 
Velkommen til en herlig kunstnerlørdag på Norsk Maritimt Museum!

Inngang til museets øvrige utstillinger er inkludert i arrangementsbilletten. 

Kunstnersamtale med Tommy Sørbø

 • Kunsthistoriker og forfatter Tommy Sørbø Styrk

Tommy Sørbø er forfatter, kunsthistoriker og samfunnsdebattant, som for tiden legger siste hånd på en monografi om Karl Erik Harr og hans kunst. Boken kommer på forlaget Orfeus Publishing i februar neste år i forbindelse med at Bodø er kåret til europeisk kulturhovedstad for 2024.