Hopp til hovedinnhold

Kontakt oss og delta!

For å delta med din historie kan du kontakte vitenskapelig assistent Daniel Paulsen ved å sende ham en epost til ham. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Daniel Paulsen
Daniel Paulsen
Vitenskapelig assistent
Elisabeth S. Koren
Elisabeth S. Koren
Prosjektleder

Daniel er en sosialantropolog og som vitenskapelig assistent i prosjektet “Sjøfolk og covid-restriksjonene” ved Norsk Maritimt Museum har han ansvaret for å gjennomføre kvalitative intervjuer. "Som sosialantropolog er all form og uttrykk av sosialitet interessant - derfor er det ekstra spennende å kunne få jobbe med forskning som omfatter et undereksponert yrke i samspill med koronapandemien" sier Daniel som gleder seg til å ta fatt på arbeidet.

Elisabeth har doktorgrad fra Universitetet i Bergen fra 2008. Hun leder seksjonen for forskning og utstilling ved museet og spesialiserer seg på blant annet sjøfartshistorie etter 1850, sjøfolks sosial- og kulturhistorie. Hennes siste bok om krigsseilere fra første verdenskrig (1914-1918) utkom i 2020 og for tiden jobber hun med fornying av utstillingen i Båthallen, med planlagt åpning i løpet av 2020.