Høstferieprogram for AKS og SFO

Velkommen til høstferie på Norsk Maritimt Museum! Vi ha et mange spennende aktiviteter for AKS/SFO-grupper. Bli med på oppdagelsesferd om bord på SS «Svanen», prøve deg som arkeolog, bli med på reise med Chiefen og Sally Jones eller bygg båt i Barnas Båtverksted.

• Collage med tre bilder; Gutt med hammer, som bygger en klossebåt. Et barn i en hengekøye, med barn rundt. Og hender til barn som setter sammen keramikktallerkener. (Foto/Photo)
    Norsk Maritimt Museum / Heidi Thöni Sletten

Hverdager i høstferien åpner museet kl. 10:00.

Aktiviteter må bestilles i god tid før besøket. Se kontaktinformasjon lenger ned.

Klasser, barnehager og AKS/SFO som ønsker å besøke museet på egenhånd kommer inn gratis. Gi oss gjerne beskjed at dere kommer.

Prøv deg som arkeolog

Mandag til fredag i høstferien. 500,- per gruppe. Må bestilles i forkant.

• 10.00 Prøv deg som arkeolog

Kom til oss for en smakebit på livet som arkeolog. Bli med å ta på og lær Oslohistorie!

• 11.00 Prøv deg som arkeolog

På reise med Chiefen og Sally Jones

Mandag, onsdag, torsdag og fredag i høstferien. 300,- per gruppe. Må bestilles i forkant.

• 10.00 På reise med Chiefen og Sally Jones

En reise fra jungelen til de syv hav.

• 11.00 På reise med Chiefen og Sally Jones

En reise fra jungelen til de syv hav.

Barnas Båtverksted - for AKS/SFO

Tirsdag, onsdag og torsdag i høstferien. 50,- per båtsett. Må bestilles i forkant.

• 10.00 Barnas Båtverksted

Bygg din egen modellbåt med god hjelp fra båtbyggermestere.

• 11.00 Barnas Båtverksted

Bygg din egen modellbåt med god hjelp fra båtbyggermestere.

Svanen søker mannskap

Tirsdag i høstferien. 500,- per gruppe. Må bestilles i forkant.

• 10.00 Svanen søker mannskap

Fortellinger om seil, sjø og skipsrotter. Bli med på oppdagelsesferd om bord på SS «Svanen»!

• 11.00 Svanen søker mannskap

Endringer i programmet kan forekomme.

Heidi Thöni Sletten

Andre aktiviteter for skoler og barnehager