KONSERT AVLYST

DU VAR VINDEN - I samarbeid med Juni Dahr og hennes Visjoner Teater inviterer vi til nydelig jazzkonsert i vintermørket på Norsk Maritimt Museum

  • Kvinne musiserer (Foto/Photo)
    Foto: Alfredo Barbuti

Juni Dahr har invitert med seg jazzmusikerne Tore Brunborg og Per Oddvar Johansen for å skape en ny og stemningsfull teaterkonsert. Sammen har de latt seg inspirere av tekstene til Olav H. Hauge. 

Konserten vil finne sted i storstuen på Norsk Maritimt Museum, Sentralhallen. I rustikke omgivelser og mellom norske tradisjonsbåter vil du få varmen og gleden i kroppen med vakre toner og tekster. 

Dørene åpner 18:30. Velkommen!

Juni Dahr

har turnert og gjestet store deler av verden med sitt eget kompani Visjoner Teater som hun er kunstnerisk leder for. Hun er bl.a. kjent for Jeanne d`Arc, Ibsen Kvinner, Kristin Lavransdatter, Kassandra, Markens Grøde, Et Dukkehjem i Wesselsgate 15 og Hedda Gabler på Sæterhytten. Nyeste produksjoner Spor - Svalbard Movements. Hun har skapt mange prosjekter med musikere, mange som Teaterkonserter. Juni har bl.a. mottatt Fulbright Scholarship, Critics Award i Los Angeles, Ibsen Prisen, Telenors Kulturpris og Eckboes kulturpris og Oslo Bys Kulturpris, Gammleng Prisen, og er nominert til Hedda-prisen.

Per Oddvar Johansen

Har turnert verden som medvirkende i ulike musikalske konstellasjoner. Han kan høres på mer enn åtti album, og medvirkende og sentral i utgivelser med Torbjørn Sunde, Jan Erik Kongshaug, kvartetten TINGeLING, Solveig Slettahjells «Slow Motion Orchestra». Han har spilt med Joshua Redman, Arild Andersen og Bugge Wesseltoft. Han har mottatt seks Spellemannspriser, sammen med musikerkolleger. Han spiller med Visjoner Teater og har vært med å skape Spor - Svalbard Movements.

Tore Brunborg

Tenor- og sopransaksofonist, arrangør, komponist og har blitt en av de mest etterspurte jazzsaksofonister i landet. Sammen med bande Masqualero har han skapt stor musikk på flere festivaler og vunnet tre Spellemannspriser. Han har skapt musikk til Visjoner Teater, bl.a. til forestillingen Markens Grøde og Spor - Svalbard Movements. Ved Vossajazz 2013 ble han tildelt norsk jazzlivs høyeste utmerkelse, Buddy-prisen, for 2012.