Bryllup på Maritimt Museum

Ønsker du å arrangere din bryllupsfest i unike omgivelser ved sjøkanten? Da er Bygdøynes stedet for deg.

  • Uteområde med bord og stoler til venstre, utsikt over fjorden til høyre, i bakgrunnen Color Line-ferga.
    1/1
    Utsikt fra veranda på Røylen

Røylen- den beste utsikten over Oslofjorden

La vårt flotte lokale Røylen, sette rammen for bryllupsfesten! Røylen ligger på museets tak og kan skilte med Oslos beste fjordutsikt. Her har man eksklusiv bruk av lokalene med en tilhørende privat veranda som byr på en unik utsikt over Oslofjorden. 

Selskap på Røylen

De eksklusive bryllupspakkene fra TG Selskapsmat inkluderer alt dere og deres gjester forventer. Vi starter med en aperitiff ved ankomst i lokalet Triton, som har egen terrasse. Deretter går gjestene opp til Røylen der middagen serveres. Vår dyktige hovmester holder orden på kjøreplanen i samarbeid med toastmaster, slik at alt går etter planen! Når det er tid for bryllupskake, kaffe og avec beveger man seg ned på Triton, mens det rigges om til bar, fest og dans på Røylen. 

  • Nærbilde festbord
    1/1
    Norsk Folkemuseum

Vielse ved sjøkanten

Har dere en drøm om å gi deres "ja" utendørs ved sjøkanten? Ved fyrlykten ytterst på Bygdøynes, med Oslofjorden som bakgrunn, danner dette en nydelig maritim ramme for en vielse litt utenom det vanlige. 

Dersom været ikke skulle spille på lag den spesielle dagen, er det mulig å flytte vielsen inn i museets Sentralhall. Her står de vakre tradisjonsbåtene på rad og rekke, det er høyt under taket, dette gir den rette sakrale stemningen til det som skal skje. 

Pris: 6000 NOK 
Inkluderer rigging av stoler.

Leiepris

Leiepris ved bryllupsfeiring på Røylen er 14 900 NOK. Dette inkluderer bruk av mottakelsesrommet Triton, rigging av bord og stoler, damaskduker, damaskservietter, servise, lysestaker, stearinlys, vask av lokaler, med mer.

Ofte stilte spørsmål om bryllup

Hvor lenge i forkant bør man booke lokalet?

Ved Bryllup er det lurt å booke så tidlig som mulig. Enkelte populære bryllupsdatoer kan være booket over et år i forveien, så det gjelder å være tidlig ute. Ta kontakt for å høre om deres ønskede dato er ledig! 

Kan vi ha vielse på Bygdøynes?

Ja, man kan ha vielsen utendørs ved strandkanten på bygdøynes. Det er også mulig å ha vielse inne i Sentralhallen. Prisen er 6000 NOK og vi organiserer med rigg av stoler til gjestene. Dekor, musikk og vigsler må brudeparet selv ordne. 

Hva er inkludert i leiebeløpet?

Når dere leier lokale hos oss er rigg, hvite damaskduker, damaskservietter, hvite lys og lysestaker inkludert. Dere får tilgang til salen Triton som har egen terrasse på sørsiden, salen er meget godt egnet til mottakelse med velkomstdrink, og til kaffe og kaker seinere på kvelden. Det er gratis trådløst nettverk i hele huset. Dere får også tilgang på projektor, lerret og lydanlegg, dette er inkludert i leien. Vasken etterpå tar vi oss av.

Hva er ikke inkludert i leieprisen?

Blomsterdekorasjoner på bordene er ikke inkludert. TG Selskapsmat kan være behjelpelige med dette, eller du kan bestille hos din egen blomsterleverandør med levering til museet. Du kan også ta med egne blomster, eneste kravet er at de må være klargjort slik at de kan settes rett på bordet.

NB! Dere må selv ta med vaser/beholdere for blomsterdekorasjonene.

Kan vi ta med egen mat eller drikke?

Nei, det er ikke tillatt med egen mat eller drikke. Alt av mat og drikke må kjøpes gjennom TG Selskapsmat. Det kan gjøres unntak for enkelte kaker - for mer informasjon se TG Selskapsmat sine hjemmesider.

Hvor lenge har vi lokalet og hvor lenge kan vi holde på?

Dere kan komme dagen i forveien og dekorere lokalet, så fremt det ikke er andre arrangement den dagen. Gjestene må avslutte kvelden i Røylen, klokken 02:30 og alle gjestene må være ute senest klokken 03.00 om natten. Avtal tidsrammer med TG Selskapsmat i planleggingsfasen.

Har dere musikkanlegg som vi kan bruke?

Ja, vi kan sette opp musikkanlegg i Røylen med to høyttalere om dere ønsker det. Dette er inkludert i prisen. Kan koples til med jack-kopling.

Hvordan gjør man det med bar og drikke etter maten?

Det finnes ulike måter å organisere drikke i baren på. Vertskapet kan velge å betale alt av drikke i baren, dette faktureres etter forbruk. Alternativt la gjestene betale for drikke selv, de kan betale med kort. Det er også mulig å avtale et bongsystem, der vertskapet står for et antall bonger og deretter betaler gjestene sin egen drikke. Det går i snitt to drinker per gjest, men dette er avhengig av selskapets varighet. 

  • Sjømat fra TG selskapsmat
    1/1
    Sjømat fra TG selskapsmat Terje Agnalt