Mellom jungel og hav

- en stormende fortelling om Chiefen og Sally Jones.

• Plakat for skuespillet "Mellom jungel og hav" i utstillinga Sally Jones, båten Queen of Congo på vannet, to skuespillere ombord.
    Norsk Maritimt Museum / Kristine Grændsen

En ung matros lengter til sjøs. Å se verden, seile i stormer og oppleve kjærligheten, akkurat som i eventyrene, er drømmen. Og ikke minst det å møte apen, den legendariske Sally Jones.

Barneforestillingen spilles på øverste dekk kl. 12:00 og kl. 13:30, i utstillingen «På reise med Chiefen og Sally Jones». Forestillingen er for barn mellom 5 - 12 år og er inkludert i museumsbilletten. Påmelding og henting av billetter til forestillingen gjøres i besøkssenteret når du kjøper inngang til museet. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. NB: Det er kun barna som får billetter til teaterstykket, da det er begrenset med plass under forestillingen!