Ombyggingssalg i butikken

Nå kan du gjøre et røverkjøp!

Butikken på Norsk Maritimt Museum skal bygges om og åpne i ny drakt til våren. I mellomtiden er det ordnet med et mindre utsalgspunkt med varer til svært gode priser. Utsalget ligger i tilknytning til resepsjonen, like ved Sentralhallen.

Opplev Norsk Maritimt Museum

Norsk Maritimt Museum (tidligere Norsk Sjøfartsmuseum) viser gjennom utstillinger og filmer viktige trekk ved norsk og internasjonal sjøfart gjennom tidene. Start gjerne museumsbesøket med en 18 minutters reise langs norskekysten i Supervideografen og se maritim kunst fra Christian Krohg m.fl. , og ta turen opp til museets nyeste interaktive, digitale opplevelser i "Det elektriske akvariet" og aktivitetsutstillingen "Norge er havet". Se også dramatiseringen av over tusen års historie om norske sjøfolk i "Til sjøs!"

Kombinér gjerne besøket med en tur i museumsbutikken eller kaféen. Sommerstid kan du hygge deg med en deilig rett og et godt glass på Fjordterrassen, med makeløs utsikt over indre Oslofjord.


Velkommen til et slag Shuffleboard!

Velkommen til et slag Shuffleboard!

Shuffleboard har lenge vært forbundet med store cruiseskip, men nå har du muligheten til å ta et slag shuffle i kaféen!

Les mer om Velkommen til et slag Shuffleboard!
Konferanse- og selskapslokaler til utleie

Konferanse- og selskapslokaler til utleie

Røylen og Triton er to flotte selskaps- og konferanselokaler i Norsk Maritimt Museum. Lokalene har en stemningsfull maritim ramme og Røylen har en av de beste utsiktene over indre Oslofjord!

Les mer om Konferanse- og selskapslokaler til utleie