"Fritt ombord", ny museumsbutikk på Bygdøynes

"Fritt ombord", ny museumsbutikk på Bygdøynes

Navnet "Fritt om bord" hentet fra en vanlig klausul i kjøpskontrakter levert skip FOB (Free on Board). Den spiller også på den unike beliggenheten til Norsk Maritimt Museum - rett ved sjøkanten og med en fantastisk utsikt utover Oslofjorden.

‘Fritt om bord’ er navnet på den nye museumsbutikken som ble åpnet i begynnelsen av mai. Her finner du spennende produkter fra norske og andre kvalitetsleverandører. Sortimentet skal gjenspeile maritim historie gjennom et variert bokutvalg, men også norsk design, innovasjon og entreprenørskap, som har dannet grunnlaget for norsk sjøfart og er en forutsetning for at den maritime næringen fortsatt har framtiden foran seg.

Det er en økende interesse for norske designere og kvalitetsprodusenter i utlandet og disse unike produktene ønsker vi at våre besøkende fra både fjernere strøk og nabolaget skal få tilgang på. Vi har også gleden av å presentere smykkekolleksjon «The North Sea» av Rosehip Jewelry, som er håndlaget i Oslo kun tilgjengelig hos Fritt om bord. Og selvfølgelig Norsk Maritimt Museums helt egen natursåpe laget i Fredrikstad av Yager & May. Vi forhandler blant annet gensere "Dale of Norway" og økologiske produkter fra "Ferm".

Velkommen innom for en hyggelig handel!


Følg "Fritt ombord" på Instagram.